in

Ελεονώρα Μελέτη: «Ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, αφού γνώρισα τον σύζυγό μου»

«Ιατρικά είναι εύκολη η κρυοσυντηρήση ωαρίων» υποστηρίζει η παρουσιάστρια

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σήμερα, Παρασκευή 4/2, στο «ΜEGA Kαλημέρα» η Ανθή Σαλαγκούδη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την δική της εμπειρία από την κατάψυξη ωαρίων, διαδικασία την οποία έχει πλέον ολοκληρώσει.

Όπως εξομολογήθηκε, όταν άρχισε την κρυοσυντήρηση, δεν είχε σύντροφο. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, γνώρισε τον νυν σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ιατρικά είναι εύκολη η κατάψυξη ωαρίων. Κάνεις έναν κύκλο ορμονών πολύ μικρό, αναλόγως το πρωτόκολλο και την κατάσταση στην οποία είναι η γονιμότητά σου, και σου τα παίρνουν με έναν πολύ ανώδυνο τρόπο. Δεν πονάει. Ψυχολογικά είναι το κομμάτι γιατί μία γυναίκα, η οποία καλείται μια ωοκατάψυξη, σημαίνει ότι έχει έναν λόγο που το κάνει. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι. Μπορεί να έχει φτάσει σε μια κομβική ηλικία, να μην έχεις σύντροφο, να πρέπει να παύσεις για λίγο την ικανότητα της να γίνει μητέρα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά, λοιπόν, επιβαρύνουν την ψυχολογία».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σήμερα έχει αρχίσει να σπάει το ταμπού. Θυμάμαι πως μου είχε πει στα 35, πρώτη φορά, ο γιατρός μου για την ωοκατάψυξη. Εγώ 35 χρονών ήμουν το 2013 και μου είχε πει να μην την κάνω ακόμα, “στα 38, όμως, αν δεν έχεις βρει έναν σύντροφο, έλα να το δούμε”. Όταν, λοιπόν, έκλεισα τα 38, επειδή δεν είχα σύντροφο, θυμάμαι πως ολοκλήρωσα την ωοκατάψυξη, έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή. Απλά δεν έβαλα τέλος σε αυτή τη διαδικασία, γιατί το όφειλα στον εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=3UVJk8i64ms

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

UEFA Champions League Ίντερ-Λίβερπουλ την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στο ΜEGA

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφό μου σε νεαρή ηλικία»