in

Ελεονώρα Μελέτη: Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Αυτό είναι το ΑΡΘΡΟ που την έκανε έξαλλη

Αυτό είναι το άρθρο που έκανε την Ελεονώρα μελέτη έξαλλη και το κατέβασαν από το site που το έγραψε.
Συντάκτρια μία Κατερίνα. Το site ηταν το enimerotiko.gr και έγραφε:

Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την μικρή τους κόρη, με την παρουσιάστρια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Διαφήμιση

Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προβαίνει σε αναρτήσεις για τον σύντροφό της, ενώ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει για την γνωριμία τους αναφέροντας:

«Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που κλασσικά βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που κλασσικά προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που κλασσικά έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ξανά… έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο κλασσικό βράδυ και για τον @psycho_25 … και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο… πολύ κόσμο… και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος… και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε».

Υπενθυμίζουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη στις 13 Απριλίου του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, την Αλεξάνδρα ενώ λίγους μήνες το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι έχει αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1978 είναι 43 ετών και περνάει 5 χρόνια τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Δειτε και την αντιδρση της Μελέτη

Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση.

Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να κάνουμε ανακυλωση σε αυτό που διαβάζετε:

παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ
Δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να το κάνουμε.

Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα,

Κρίμα για σένα.

Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς.

Γενικά να αντιληφθείς.

Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις.

Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλα είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλεγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου.

Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν.

Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή».

Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν με καστανή περούκα έκανε πεζοδρόμιο στη Συγγρου. Πόσο πήγαινε η ταρίφα;

Καμίλα Καμπέγιο: Στην πισίνα με λεοπάρ μαγιό τουρλώνεται και δείχνει τα κάλλη της