in

Dua Lipa: Φόρεσε George Trochopoulos. Τον νέο Έλληνα σχεδιαστή που ντύνει τους σταρ

Αν και μόλις 20 χρονών, ο σχεδιαστής από την Βέροια έχει ήδη προτιμηθεί από τους πιο hot σταρ, όπως η Dua Lipa.

To 2022 φαίνεται να ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τον νέο σχεδιαστή George Trochopoulos, καθώς μια από τις δημιουργίες του φαίνεται να φοράει η γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa, όπως φαίνεται στην εικόνα που ανέβασε στον Instagram. Τους τελευταίους μήνες το όνομα του σχεδιαστή βρίσκεται στο επίκεντρο των celebrities, με την Miley Cyrus, Kendall Jenner και τη μουσικό Lilah να έχουν ήδη φορέσει τις body consious δημιουργίες του.

“Θέλω όσοι φορούν τα ρούχα μου να νοιώθουν empowered. Είναι πολύ περίεργο που έχω ξαφνικά αυτή τη προσοχή. Είναι όμως πολύ ωραία έκθεση και μου αρέσει να συνεργάζομαι με άλλους δημιουργούς σε custom projects”, περιγράφει ο ίδιος και τονίζει ότι το στυλ των ρούχων του είναι σοφιστικέ σέξι.

Διαφήμιση

Ο 20χρονος George Trochopoulos γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Eπιρροές δέχθηκε από ισχυρές γυναικείες φιγούρες της χώρας μας, όπως η Μελίνα Μερκούρη και η ηθοποιός Μάρω Κοντού. Πέρα από την εμφάνιση, ξεχώριζε αυτές τις γυναίκες για την ευφυΐα τους και για το γεγονός πως κατάφεραν να επικρατήσουν σε ανδροκρατούμενους χώρους.

Ο George Trochopoulos έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια, ως queer στην μικρή κοινωνία της Βέροιας, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Λονδίνο και να γίνει μέλος σε μια από τις πιο δημιουργικές κοινότητες.

“Θυμάμαι να βλέπω δουλειές των Matty Bovan και Charles Jeffrey και να σκέφτομαι πως αυτή είναι η ενέργεια που αγαπώ και πως θέλω να γίνω μέρος αυτού του κόσμου. Αυτό δεν θα ήταν ποτέ αποδεκτό στην συντηρητική κοινωνία που μεγάλωσα, ήξερα πως έπρεπε να φύγω”, περιγράφει στην Bρετανική Vogue.

Αν και είναι ακόμα στο τρίτο έτος φοίτησής του στο London College of Fashion, o Έλληνας σχεδιαστής έχει ήδη το δικό του brand και θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο του 2022. Ανυπομονούμε όλοι σίγουρα να δούμε τα επόμενα βήματά του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα Κακά Κορίτσια: Οι συμβουλές στυλ Mean Girls που πρέπει να ακολουθήσετε, για να γίνετε “Oh-so Fetch”

Megan Fox: Το δαχτυλίδι αρραβώνων της έγινε η πρώτη μεγάλη νυφική ​​τάση του 2022