in

Φωτογραφία: Τα καλύτερα χολιγουντιανά ντεκoλτέ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ σου μόνο – Άμπερ Ρόουζ, Κέλι Μπρουκ, Νίκι Μινάζ, Νάγια Ριβέρα, Κιμ Καρντάσιαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Στην όψη τους αλληθωρίζεις ενώ εκείνες φροντίζουν να στα δείχνουν σε πρώτο πλάνο με κάθε τους ενσταντανέ. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις σέξι περσόνες του διεθνούς στερεώματος που με τις φωτογραφίες τους στο instagram, αναδεικνύουν το καuτό τους μπoύστο!

Γνωστή για την πίσω της όψη, που φροντίζει να την κουνάει όσο καλύτερα μπορεί,η Νίκι Μινάζ, έρχεται να σου βγάλει τα μάτια και με το στήθoς της. Η τραγουδίστρια ποστάρει selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες το μπoύστο της είναι έτοιμο να εκραγεί.

Διαφήμιση

Η πρωταγωνίστρια του «Glee», Νάγια Ριβέρα, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών αντρικών περιοδικών και όχι άδικα.

Οι αναλογίες της σε στέλνουν στον έβδομο ουρανό και ειδικά οι φωτογραφίες της στο ίντερνετ σε βάζουν σε πονηρές σκέψεις. Selfie και Κιμ Καρντάσιαν πάνε πακέτο. Η tv περσόνα με το πλούσιο βιογραφικό σε σέξι φωτογραφίες και βίντεο, αρέσκεται στο να εντυπωσιάζει τους ακόλουθους της στο instagram με ενσταντανέ, κοντινά στο στήθoς της.

Η Κέλι Μπρουκ δεν θέλει συστάσεις! Είναι μία από τις επώνυμες κυρίες που σε κάνουν να αναστενάζεις με κάθε της εμφάνιση. Με τις φωτογραφίες πάντως που αντικρίζεις στα μέσα δικτύωσης, σίγουρα απορείς το πώς χωράει πρόσωπο και στήθoς σε μία φωτογραφία.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο instagram για ευνόητους λόγους. Πάντως, εσύ πρέπει να κάνεις focus στο πλούσιο στήθoς της… και στα εκφραστικά της μάτια.

Μπορεί να έχει ξυρισμένο λουκ στο κεφάλι αλλά το ντεκoλτέ της κολάζει. Το εκκεντρικό μοντέλο, Άμπερ Ρόουζ, μπορεί να είναι μητέρα αλλά η σέξι της πλευρά δεν κρύβεται.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κλαούντια Ρομάνι: Παίζει ΑΓΡΙΑ ΜΠΑΛΑ στις παραλίες και πρoκαλεί – Βάζει τη μπάλα κάτω και… Δες τη φωτογραφία

GNTM: ΔΕ μας τα Λεει καλά – Η βαθμολογία που έκανε έξαλλη την Παρασκευή Κερασιώτη πρώην παίκτρια του ριάλιτι