in

Χριστίνα Μπόμπα: Με indie look, γιορτάζει την ημέρα της Γυναίκας

Χρόνια μας πολλά! Σήμερα είναι η γιορτή της Γυναίκας και πολλές celebrities γιορτάζουν την μέρα, με ξεχωριστές αφιερώσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της στο Instagram, με ένα indie σύνολο από την BSB. Στη λεζάντα της ανάρτησης σχολιάζει: «Χρόνια μας πολλά !!! 🤍 Φέτος μαζί με την BSB γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας με τον καλύτερο τρόπο!
Designers & Artists @bsbofficial @caroline_rovithi @angelikiangelidi @theosquest ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν 4 συλλεκτικά t-shirts για έναν καλό σκοπό με στόχο τη Γυναικεία Ενδυνάμωση!

Για όλο το μήνα Μάρτιο, με αγορές 120€ και άνω, παίρνετε δώρο ένα συλλεκτικό t-shirt και ενισχύετε το Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ @diotima_centre που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης θυμάτων έμφυλης βίας και ενδυνάμωσης γυναικών.»

Διαφήμιση

Η Μπόμπα συνδύασε το συλλεκτικό t-shirt, μαζί με ένα ανοιχτό τζιν και μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με χρυσά κοσμήματα και φυσικό μακιγιάζ.

Τέλος, όσον αφορά την indie αισθητική, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο τύποι ανεξάρτητων θαυμαστών της αισθητικής: αυτοί που αγαπούν την indie μουσική σκηνή και εκείνοι που ασχολούνται αποκλειστικά με το indie στιλ του TikTok.

Αυτές οι αισθητικές μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι τελείως διαφορετικές τόσο στο στυλ όσο και στην αίσθηση. Ενώ το ένα έχει δημιουργηθεί από την underground anti-establishment ροκ σκηνή από τη δεκαετία του ’70, το άλλο έχει να κάνει με την έκφραση με έντονα χρώματα και ιδιόμορφα αξεσουάρ.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Απέδειξε πως το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σικάτη σε εστιατόριο του Λονδίνου. Έσκασε η πρόταση γάμου;