in

Ελένη Τσολάκη, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Πάνια: Ποια πρόσωπα φεύγουν από το OPEN και ποιες εκπομπές αλλάζουν περιεχόμενο;

Το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και για την επόμενη αναμένονται αλλαγές στη ψυχαγωγική ζώνη του OPEN

Το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και αναμένονται αλλαγές και στην ψυχαγωγική ζώνη του OPEN. Ποιοι παρουσιαστές φεύγουν και ποιοι είναι «δεμένοι» με τα συμβόλαιά τους;

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 29/4 ο διευθυντής τοu zappit.gr, Γιώργος Σκρόμπολας, στο «MEGA Καλημέρα», αν και τον Μάιο τα ανώτατα στελέχη του OPEN θα έπαιρναν την τελική απόφαση για το μέλλον εκπομπών και προσώπων, φαίνεται πως έχουν ήδη καταλήξει.

Διαφήμιση

Μπέττυ Μαγγίρα – Η παρουσιάστρια, την οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε καθημερινά στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», φαίνεται πως παίρνει το πράσινο φως για να συνεχίσει και του χρόνου στην πρωινή καθημερινή ζώνη του OPEN. Όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής, ενδεχομένως θα φύγουν 1-2 άτομα και τη θέση τους θα πάρουν άλλα. Στην ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Θα υπάρξουν, ωστόσο, αλλαγές στο περιεχόμενο, στο χρόνο διάρκεια της εκπομπής, τον χρόνο έναρξης και λήξης της. Δηλαδή αντί στις 09:50 που ξεκινάει τώρα, να αρχίζει πιο αργά.

Ελένη Τσολάκη – Η παρουσιάστρια του «OPEN Weekend» έχει συμβόλαιο με το σταθμό και την επόμενη σεζόν. Το κανάλι είναι ευχαριστημένο. Θα αλλάξει, ωστόσο, το περιεχόμενο. Στο πλευρό της φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, για τον οποίο, μάλιστα, υπάρχει το σενάριο να κάνει δική του εκπομπή!

Θέμης Γεωργαντάς – Συνεχίζει και του χρόνου με τη βραδινή του εκπομπή, «After Dark», η οποία προβάλλεται τώρα κάθε Παρασκευή, στις 23:00.

Αννίτα Πάνια – Το OPEN είναι ευχαριστημένο από το βραδινό talk show της, «Ανοιχτά», το οποίο προβάλλεται κάθε Πέμπτη, στις 23:45. Ωστόσο, γίνονται συζητήσεις για να επιστρέψει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, με μία πολύ μεγάλη διαφοροποίηση. Ποια είναι αυτή; Θα απαλλαχτεί από τα τεράστια διαφημιστικά, δεν θα υπάρχει αυτός ο μαραθώνιος τηλεπώλησης που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια!

Nικολέττα Ράλλη – Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Γιώργος Σκρόμπολας, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα συνεχίσει στο OPEN.

Όσον αφορά την περίοδο του καλοκαιριού, το OPEN σκοπεύει όσες εκπομπές προβάλλονται τώρα να συνεχίσουν μέχρι 31 Ιουλίου, όπου και θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, και νωρίς τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Επομένως, στο μεσοδιάστημα, δηλαδή τον Αύγουστο, δεν θα υπάρξουν καλοκαιρινές εκπομπές, όπως συνηθίζεται σε πολλά κανάλια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο και η απάντησή της για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του θεωρεί την προφυλάκισή του παράνομη – «Η ζημιά που έχει υποστεί είναι ανεπανόρθωτη»