in

Ιωάννα Μαλέσκου: Φεύγει ή μένει στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν; Η ίδια απαντά

«Έχουν πάει όλα πολύ καλά» τονίζει η παρουσιάστρια του «Love It»

Διανύουμε την περίοδο που γίνονται οι μεταγραφές, οι ανακατατάξεις στις τηλεοπτικές εκπομπές, αφού η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται και η επόμενη ξεκινά σε λίγους μήνες. Κάποια πρόσωπα θα παραμείνουν στην τηλεοπτική στέγη που βρίσκονται και τώρα, άλλα την αφήνουν και πάνε σε άλλη για καλύτερα, ενώ μερικά μπορεί να πουν «αντίο» στην τηλεόραση.

Όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φέτος παρουσιάζει το «Love Ιt» στον ΣΚΑΪ, τα πράγματα είναι αβέβαια όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον και το αν θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου. Το πρωί της Δευτέρας 23/5, η 33χρονη παρουσιάστρια δήλωσε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»:

Διαφήμιση

«Δεν είναι η στιγμή για να συζητήσουμε αν έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δόξα τω Θεώ όλα κυλάνε όμορφα. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Σε κάθε περίπτωση, έχουν πάει όλα πολύ καλά. Εύχομαι έτσι να κλείσει η σεζόν ωραία και ευχάριστα, αλλά ο ανάδρομος γενικά επηρεάζει πολλά πράγματα».

Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, απάντησε με νόημα: «Εγώ πάντα θα είμαι εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Έτσι ευχήθηκε «Καλή εβδομάδα» και έφτιαξε τη διάθεση των ακολούθων της

Ελευθερία Ελευθερίου: Σε παραλία, παίζει με το μικροσκοπικό μπικίνι της, γελά και σε τρελαίνει