in , ,

Έτερος Εγώ: Ολόκληρη η ταινία λιγο πριν βγει η σειρα στην Cosmote σε στυλ Netflix

Το Έτερος Εγώ είναι ελληνική κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρωταγωνιστούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Φρανσουά Κλουζέ, ο Μάνος Βακούσης και η Ιωάννα Κολλιοπούλου.
Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017 αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και κάποιο περιστατικό που…
συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας.Το 2018 η ταινία ανέβηκε στο Youtube.


Η συνέχεια του Έτερος Εγώ Χαμένες Ψυχές Θα κυκλοφορήσει ως τηλεοπτική σειρά 8 επειδοδίων
Η πλοκή του “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές” έχει να κάνει με μια σειρά δολοφονιών, η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στις αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίζονται άγνωστα σύμβολα σε κάθε έναν από τους τόπους του εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από τα εγκλήματα «κρύβεται» ο ίδιος δράστης, επιστρατεύεται και πάλι ο «ιδιαίτερο» καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης, ο οποίος καλείται να λύση άλλο ένα μυστήριο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ: Δες τι φωτογραφία ανέβασε ΜΟΝΤΕΛΟ στο Instagram και έχασε 3000 followers

ελικοπτερο

Viral Video: Μπορεί ενα ΓΙΓΑΝΤΙΟ ελικόπτερο να σηκώσει ολόκληρο αεροπλάνο;