in

Η Ελένη Πετρουλάκη με σώμα 25άρας ζαλίζει με το μαγιό της. Viral φωτογραφίες

Τι κι αν η ίδια είναι 52 χρονών; Βλέποντας την ελάχιστοι θα καταλάβαιναν την ηλικία της μιας και το κopμί της θυμίζει 25χρονη!

Η Ελένη Πετρουλάκη αφού πέρασε αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα με τις κόρες της στην αγαπημένη της Κρήτη, όπως κάθε χρόνο στον τόπο καταγωγής της τον Μακρύ Γυαλό Σητείας, παραθερίζει αυτή την εποχή στη Σαντορίνη.

Διαφήμιση

Μας καλεί να ξεκουράζετουμε το σώμα και το μυαλό μας, αλλά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καλώντας μας σε κάτι τέτοιο μόνο να το ξεκουράσουμε δεν μπορούμε.

Μας το παίρνει!

Η Ελένη Πετρουλάκη δίνει συμβουλές για ευεξία καλή διατροφή και γυμναστική και παρά τα 51 της χρόνια, δηλώνει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της, σε κάθε ηλικία και κάθε μέρα, κάτι το οποίο δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, ο οποίος είναι στο χέρι σου και πρέπει να εφαρμόζεις επιτυχώς!

Μπορεί βέβαια να πατάει λίγο το φίλτρο στις κοντινές φωτογραφίες αλλά κι αυτό ίσως συμπεριλαμβάνεται στον πιο πάνω τρόπο!

Το κopμί της πάντως είναι για να δτο ζηλεύουν 25χρονες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Δημητρα Βαμβακουση

Survivor Δήμητρα Βαμβακούση: Σouτιέν αυτός ο άγνωστος! Η φωτογραφία με ανοιχτά πόδια χωρίς σouτιέν που διέλυσε το Instagram

Ανέκδοτο: Ο παπαγάλος και το πετρέλαιο …! Τρελό γέλιο