in

Kim Kardashian: Φορώντας σέξι, ολόσωμο μαγιό, επιδεικνύει τις πληθωρικές της καμπύλες

Η διάσημη Αμερικανίδα δεν σταματά να κολάζει το Instagram

Πέντε νέες καυτές φωτογραφίες της μοιράστηκε την Τρίτη 8/3 η Κim Kardashian με τους περισσότερους από 291.100.000 followers της.

Φορώντας ένα ολόσωμο, μπεζ μαγιό με cut out κάτω από το στήθος, αναδεικνύει τις καμπύλες της και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό.

Διαφήμιση

Πίσω της υπάρχει μία πισίνα και φοίνικες και στο βάθος το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, πράγμα που μαρτυρά πως απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές, ηλιοθεραπεία και μπανάκια.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, χαλαρώνει σε μία λευκή, ιδιαίτερου σχήματος, πολυθρόνα, με τα μαύρα, ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά της να πέφτουν στη μέση της.

«Vitamin Sea 🌊 🐚» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της η 41χρονη δισεκατομμυριούχος.

Η ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων Skims έχει αποθεώσει το beach outfit της, επιλέγοντας τεράστια μεταλλικά κοσμήματα, τα οποία τράβηξαν την προσοχή αρκετών ακολούθων της.

«Αυτά τα κοσμήματα μου προκαλούν άγχος😢» έγραψε ένας θαυμαστής και ένας άλλος αναρωτήθηκε «Ποιος τα φοράει αυτά στον λαιμό και τον καρπό;».

«Μην χάσεις τα σκουλαρίκια σου Kimberly! ❤️» τόνισε ένας άλλος follower της, αναφερόμενος σε μία εμβληματική σκηνή από το «Keeping Up With the Kardashians».

Η Kim Kardashian έχασε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια στα γυρίσματα της έκτης σεζόν του ριάλιτι. Το «ατύχημα» συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο νησί Μπόρα Μπόρα, όταν ο τότε σύζυγός της και πρώην μπασκετμπολίστας, Kris Humphries, την έσπρωξε στη θάλασσα!

Όταν η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα άρχισε να γκρινιάζει για τα κοσμήματα που έχασε, η 42χρονη αδερφή της Kourtney Kardashian την «επανέφερε στην πραγματικότητα», λέγοντάς της: «Kim, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν».

Η Kim Κardashian, αφού χώρισε από τον Kris Humphries, παντρεύτηκε το 2014 τον Kanye West. Ωστόσο, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον δημοφιλή ράπερ και σχεδιαστή μόδας τον Φεβρουάριο του 2021 και από τις αρχές Μαρτίου είναι πλέον νόμιμα ελεύθερη. Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά, την οκτάχρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δίχρονο Psalm.

Από τότε που «τα ‘σπασε» με τον Κanye West, διατηρεί σχέση με τον 28χρονο, Αμερικανό ηθοποιό και πρωταγωνιστή της εκπομπής «Saturday Night Live», Pete Davidson.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Γιατί θεωρείται σήμερα η πιο σέξι ηθοποιός στο Χόλιγουντ

Viral Φωτογραφία: Αφήνουν παιδικά καρότσια στο σταθμό του τρένου για τις μητέρες από την Ουκρανία