Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Φεβ 20, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Ελένη Μενεγάκη: Τα πικρόχολα σχόλια και η προστασία των παιδιών της από τα φώτα της δημοσιότητας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα πικρόχολα σχόλια και η προστασία των παιδιών της από τα φώτα της δημοσιότητας

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 16 Μαΐου, 2022 3:54 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 16 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε hater, ο οποίος του έστειλε ομοφοβικό σχόλιο στο Twitter. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 14/5, την ώρα που παρουσίαζε τον τελικό της Eurovision μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, ο αγαπημένος σκηνοθέτης-ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Αυτή την αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε την ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision, σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5. Η 52χρονη παρουσιάστρια τάχθηκε στο πλευρό του καλλιτέχνη -ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν για τη σεξουαλική του ταυτότητα-, τονίζοντας πως δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν φαρμακόγλωσσα σχόλια για άλλους στα social media και πως αυτά ρίχνουν ψυχολογικά αρκετούς ανθρώπους, κάτι το οποίο δεν πρέπει κανείς να το επιτρέπει στον εαυτό του, γιατί δεν αξίζει.

«Νομίζω ότι, με τα πράγματα που είπε, έγινε πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο κόσμος το συζήτησε και πήρε πολλή υποστήριξη. Εκείνη την ώρα, το σκέφτεσαι. Λες “είμαι σε αυτήν τη θέση για ένα συγκεκριμένο πράγμα, να το πω, να μην το πω;”. Το είπε και καλά έκανε που το είπε.

Με αφορμή αυτό, να πω: πόσα πράγματα διαβάζουμε όλοι γύρω μας για μας και για τους άλλους κάτω από ένα post στο Instagram; Τι μπορεί να ακούσει κανείς, πόσα μπορούν να μας σύρουν; Πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτά τα σχόλια, όταν τα παίρνουν προσωπικά και σοβαρά, ενώ -κατά τη γνώμη μου- δεν πρέπει. Το σχόλιο στο Instagram πρέπει να το αντιμετωπίζεις τόσο όσο. Βγάζω εκτός το θέμα του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί εκείνος το έκανε συμβολικά και καλά έκανε. Τι κακία μπορεί να διαβάζεις και να λες “πού τη βρίσκει την όρεξη να γράψει τόσα φαρμακόγλωσσα σχόλια;”. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο, μιλάω γενικότερα» σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Εν συνεχεία, η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε πως όλοι οι άνρθωποι που εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας δέχονται κριτική, κάτι για το οποίο πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να θέτουν τα όριά τους. Εξήγησε ότι τα δικά της όρια είναι στενά σε ό,τι αφορά τα παιδιά της.

«Εγώ λέω ότι επειδή πάντα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι σαν να λες ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν παρά να γράφουν σκληρά πράγματα και κακίες σε εκείνους που ανεβάζουν ένα post. Δεν μιλάω για εμένα προσωπικά, γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλά πράγματα όσον αφορά τέτοιου είδους σχόλια. Πρέπει σε όλα να δίνουμε το ίδιο βάρος; Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άρρωστοι. Κάποια θέματα τα διαχωρίζω. Εγώ, ας πούμε είχα βάλει τις κόκκινες γραμμές μου σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου. Είχα πει “διαχωρίστε το, εγώ δουλεύω στην τηλεόραση, όχι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου”. Εκεί απαντώ με άλλον τρόπο, όχι ευθέως. Υπάρχουν και νομικοί, αυτή είναι η δουλειά τους, να κυνηγούν τα κακώς κείμενα. Ο καθένας ξέρει πού θα βάλει τα όριά του. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που κάνουμε αυτή τη δουλειά, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι δεν θα ακούμε μόνο αυτά που μας αρέσουν, αλλά και πράγματα που θα πούμε “μα τι γράφουν; πώς τους ήρθε τώρα αυτό; πόσο σκληρός μπορεί να γίνει κανείς;”» εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Eurovision 2022Γιώργος ΚαπουτζίδηςΕλένη Μενεγάκη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
16°C
Athens
broken clouds
16° _ 16°
76%
9 km/h
Πα
15 °C
Σα
16 °C
Κυ
11 °C
Δε
14 °C
Τρ
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με μπαστούνι στο Εφετείο – Νέα αναβολή στη δίκη για Ίριδα και Μαλένα

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Την ξεμπρόστιασαμε: Τζένιφερ Λόπεζ – Αυτό είναι το κόλπο για να δείχνει πάντα όμορφη η σιλουέτα της

1 Min Read
Showbiz

Δώρα Παντέλη: Μοιράζεται καλοκαιρινά πλάνα αρχείου εν αναμονή της άδειας της

2 Min Read
MedianewsShowbizvideo

Όταν ο Γιώργος Βογιατζής έκανε τον Ιωσήφ στον Ιησού Από Τη Ναζαρέτ. Video

3 Min Read
Showbiz

Έξω φρενών η Ελένη Ράντου – Χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ, λόγω της κακοκαιρίας

2 Min Read
koolgirlsShowbizΓυναίκα

Paris Hilton: Ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο

1 Min Read
newsShowbiz

Βίκυ ΚΑΒΟΥΡΑ: Γιατί την τελείωσε ο Νίκος Κοκλώνης από το J2US; Πήρε το αυτί μου οτι…

1 Min Read
Showbiz

Ρία Αντωνίου: Κόλλησε το μπραζίλιαν μαγιό και τα oπίσθια της σε μοντέλο και του ξεσηκώθηκε το… είναι του! Φωτογραφία

1 Min Read
Κάιλι Τζένερ
Showbiz

Κάιλι Τζένερ: 400 εκ ακόμα συζητούν την εμφάνιση και το φόρεμά της στα Όσκαρ και στο after party του Vanity Fair

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?