in

Lady Gaga: Αποκαλυπτική εμφάνιση στα SAG Awards 2022

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards 2022 το βράδυ της Κυριακής, με μια λευκή τουαλέτα Armani Privé, με διπλωμένο μπούστο, επιδεικνύοντας το βαθύ ντεκολτέ της, διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες.

Διαφήμιση

Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με το υπέροχο κολιέ Tiffany & Co. Schlumberger Flowers and Leaves, από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και πλατίνα με διαμάντια, από τη συλλογή Tiffany Blue Book Collection 2022. Τα άλλα κοσμήματά της περιλάμβαναν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 8 καρατίων και σκουλαρίκια με διαμάντια, επίσης από την Tiffany.

Η Gaga ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έντονη λευκή σκιά ματιών και διοχέτευσε την αίγλη του Old Hollywood, με απαλά κυματιστά μαλλιά.

Η 35χρονη ηθοποιός είναι υποψήφια για «Εξαιρετική Ερμηνεία από Γυναίκα Ηθοποιό Πρωταγωνιστικού Ρόλου» για την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στο «House of Gucci». Στην κατηγορία θα αντιμετωπίσει τις Jessica Chastain, Olivia Colman, Jennifer Hudson και Nicole Kidman.

Το «House of Gucci» είναι επίσης υποψήφιο για το καλύτερο σύνολο ηθοποιών, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της, Τζάρεντ Λέτο, είναι υποψήφιος για τον Β’ Ανδρικό ρόλο.

«Νομίζω ότι οι ιστορίες των γυναικών είναι όμορφες και περίπλοκες», είπε στην παρουσιάστρια του κόκκινου χαλιού του E!, Laverne Cox, για τον ρόλο.

Η Gaga μίλησε εκτενώς για τη συναισθηματικά εξαντλητική διαδικασία του να υποδυθεί τη δολοφονική σύζυγο του Ιταλού μεγιστάνα της μόδας Maurizio Gucci (Adam Driver), αποκαλύπτοντας ότι χρειαζόταν μια ψυχιατρική νοσοκόμα στο πλατό στο τέλος των γυρισμάτων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κολάζει το ΤikTok, φορώντας μαύρο κορμάκι με διαφάνεια – Δείτε βίντεο