in

Viral Φωτογραφία: Κράζουν το ξώγαμο του Βλαντιμιρ Πουτιν στο Instagram. Έκλεισε το λογαριασμό της

Η φερόμενη κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουίζα Ρόζοβα, αναγκάστηκε να κλείσει το Instagram της αφού την αποκαλούσαν κρυμμένο αρουραίο,  κόρη δολοφόνου, εγκληματία πολέμου και ψυχοπαθή.

Η ιδιωτική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στον κόσμο. Επίσημα στη ζωή του υπάρχουν τρεις γυναίκες που υπήρξαν σημαντικές για τον Ρώσο πρόεδρο: η πρώτη του σύζυγος, Λιουντμίλα Σκρέμπνεβα, και οι δύο κόρες τους, η Μαρία και η Αικατερίνα.

Διαφήμιση

Από τότε συνδέθηκε με αθλητές, καλλιτέχνες, ακόμη και κουνελάκια του Playboy, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ. Ούτε οι σχέσεις της, ούτε τα υποτιθέμενα παιδιά που είχε με την καθεμία από αυτές.

Ωστόσο, ρωσικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν στις αρχές του 2021, χάρη σε έρευνα του δημοσιογράφου Andrey Zakharov, ότι ο Πούτιν είχε μια κόρη, αποτέλεσμα της εξωσυζυγικής σχέσης του, από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, με τη Svetlana Krivonogikh.

Η ερωμένη ήταν μια καθαρίστρια της Αγίας Πετρούπολης που έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Αυτή τη στιγμή είναι συνιδιοκτήτρια της Rossiya Bank, μιας ρωσικής επενδυτικής τράπεζας, και ποτέ δεν ανέφερε τίποτα για τους ισχυρισμούς της για τη σχέση της με τον Βλαντιμίρ, ο οποίος επίσης δεν έχει αναγνωρίσει δημόσια τη νεαρή κοπέλα.

Είναι Κόρη του Πούτιν;

Στις αρχές του 2021, μια συνηθισμένη φοιτήτρια άρχισε να κερδίζει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της ως υποτιθέμενης κόρης του Πούτιν.

Η Luiza Rozova, τότε 18, η οποία ήταν επίσης γνωστή ως Elizaveta Krivonogikh, είπε ότι ήταν χαρούμενη που έγινε διασημότητα, παρόλο που αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη σχέση της με τον Ρώσο Πρόεδρο

Η Λουίζα Ρόζοβα σπουδάζει διοίκηση τέχνης και πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, που βρίσκεται στη γενέτειρά της.

Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι παρόλο που οι φίλοι της είχαν ταξιδέψει στη Δύση για σπουδές, εκείνη δεν ήθελε να φύγει από τη Ρωσία, μια δήλωση που τα ΜΜΕ αντιλήφθηκαν ότι ο πατέρας της δεν την άφηνε να φύγει για ασφάλεια.

Influencer η κόρη του Βλάντιμιρ Πουτιν

Η Ροζόβα ξεκίνησε καριέρα στο instagram και ξεπέρασε γρήγορα τους 70.000 ακολούθους αφού στη Ρωσία της δώσανε το προσωνύμιο η «κληρονόμος» του Πούτιν.

Αν και η μικρή χαιρόταν για τους followers τις τελευταίες ημέρες οι ίδιοι θαυμαστές έγιναν εφιάλτης όταν άρχισαν να της επιτίθενται στο κοινωνικό δίκτυο για τις πράξεις του πατέρα της.

Μετά τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, ο κόσμος άρχισε να αντιδρά. Η Λουίζα δεν ήταν εξαίρεση.

Ανάμεσα στα σχόλια που έλαβε για τις αποφάσεις του Πούτιν είναι αυτά που της ζητούν να του μιλήσει για να το ξανασκεφτεί και τα προσβλητικά, όπου την αποκαλούν «κρυμμένο αρουραίο» και «κόρη δολοφόνου, εγκληματία πολέμου και ψυχοπαθή».

Αντιμέτωπη με τόση πίεση, η νεαρή γυναίκα έκλεισε τον αρχικό της λογαριασμό και από τότε αγνοείται

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μας παρακινεί να συμμετάσχουμε σε δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Emma Watson: Οι 3 σπάνιες και ξεχωριστές εμφανίσεις της στα BAFTA 2022