in

Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά Άκης Πετρετζίκης: Γιατί τρέχουν ακόμα οι ψεύτικες διαφημίσεις στο Google

ακης πετρετζικης

Το τελευταίο διάστημα πολλοί Έλληνες celebrities πέφτουν θύματα απατεώνων στο διαδίκτυο που τους εμφανίζουν να διαφημίζουν προϊόντα η υπηρεσίες με τα οποία δεν έχουν καμία σχέση

Τελευταία θύματα είναι η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και ο σεφ Άκης Πετρετζίκης. Αν και οι δυο τους έχουν απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι διαφημίσεις αυτές συνεχίζουν να εμφανίζονται ακόμα και σήμερα.

Διαφήμιση

Ο λόγος είναι ότι αν και η ίδια η Google έχει συστήματα ελέγχου οι επιτήδειοι καταφέρνουν και τα παρακάμπτουν αλλάζοντας συχνά λογαριασμούς.

Ένας κλείνει δύο ή περισσότεροι ανοίγουν. Έτσι λοιπόν όταν μπλοκαριστεί ένας λογαριασμός από την Google αμέσως δημιουργούν κλώνο διαφήμισης ανοίγουν άλλο και στέλνουν τον κόσμο ακόμα και σε διαφορετικό site όπου πουλάνε τις υπηρεσίες τους και όλο αυτό είναι λίγο δύσκολο να ελεγχθεί.

Άλλωστε οι υπηρεσίες δεν πωλούνται μέσω ενός συγκεκριμένου site ώστε να τους ενδιαφέρει να κάνουν brand απλά δημιουργούν μία σελίδα υποδοχής τις γνωστές landing pages και εκεί εμφανίζουν το μήνυμα που θέλουν να περάσουν που δήθεν το υποστηρίζει η Φαίη Σκορδά ή ο Άκης Πετρετζίκης η κατά το παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τάμτα κατεβάζει τη μπλούζα, μένει με το σουτιέν και κάνει ακροβατικά στον καναπέ. Φωτογραφία ντοκουμέντο

Viral Video: Λιοντάρι επιτέθηκε σε αυτοκίνητο να φάει τους επιβαίνοντες