in , , ,

Ελένη Φουρέιρα: Φέρνει το καλοκαίρι, φορώντας ethnic μπικίνι

Η τραγουδίστρια ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές

Η Ελένη Φουρέιρα είναι fashion icon και το αποδεικνύει συνεχώς! Η 34χρονη τραγουδίστρια έχει έντονη δραστηριότητα στο Instagram, διατηρώντας έτσι επικοινωνία με τους θαυμαστές της και δείχνοντάς τους τα outfits που δημιουργεί, τα οποία άλλοτε είναι κομψά και άλλοτε σέξι. Το σίγουρο είναι πως οτιδήποτε κι αν φορέσει -στενό ή φαρδύ, μακρύ ή κοντό, μονόχρωμο ή σκουρόχρωμο, vintage ή μοντέρνο-, φροντίζει αυτό να κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της, να το φοράει και όχι να την φοράει.

Την Τρίτη 22/2, η όμορφη καλλιτέχνιδα τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.220.000 followers της, όταν δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με καλοκαιρινό look και είναι απλά υπέροχη.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα ethnic μπικίνι με φωτεινά χρώματα και πολλά σχέδια και μία μαύρη, φαρδιά φόρμα, ποζάρει με αυτοπεποίθηση σε μία γωνία του σπιτιού της. Τα πλούσια, καστανά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες και τα μακριά νύχια της είναι βαμμένα ροζ.

Το top αναδεικνύει το ντεκολτέ της, ενώ από την φόρμα βγαίνει το πάνω μέρος και το κορδόνι του μπικίνι bottom, με την ανδρική φαντασία «να παίρνει φωτιά». Παράλληλα, το βλέμμα μαγνητίζουν η επίπεδη κοιλιά της και οι κοιλιακοί της.

Επιπλέον στιλ της χαρίζουν η μεταξωτή μπαντάνα σε αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι και το μεγάλο κολιέ. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έχει τονίσει τα μάτια της, απλώνοντας σκιά και τοποθετώντας ψεύτικες βλεφαρίδες, και έχει δώσει όγκο στα χείλη της με ένα nude κραγιόν.

Στην παραπάνω φωτογραφία, η Ελένη Φουρέιρα σηκώνει ψηλά τα χέρια της, αποκαλύπτοντας τα λεπτεπίλεπτα τατουάζ στον αριστερό και δεξί καρπό της.

Ελένη Φουρέιρα, είσαι πανέμορφη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΣΕΙΣΜΟΣ: Τα 6,7 ρίχτερ που τάραξαν την Αθήνα και διέλυσαν Κορινθία και Βοιωτία. Φωτογραφίες και Viral Video

Miranda Kerr: Η ρουτίνα ομορφιάς του διάσημου supermodel