in

Ελένη Φουρέιρα: Απογείωσε το street look, επιλέγοντας oversized παντελόνι

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η όμορφη τραγουδίστρια στο Instagram

Για τις στιλιστικές της επιλογές ξεχωρίζει η Ελένη Φουρέιρα και χθες, Τετάρτη 23/3, το απέδειξε, για ακόμη μία φορά, όταν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες εμφανίζεται με ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό casual ντύσιμο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περπατά σε κάποιο στενό της Αθήνας και σίγουρα δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα. Φορά ένα μπεζ, στιλάτο παντελόνι, το οποίο, αν και είναι oversized, κολακεύει τα οπίσθιά της και φυσικά της χαρίζει ένα αλήτικο ύφος. Ταυτόχρονα, η μακρυμάνικη μπλούζα, με τα ζωηρά χρώματα, χαρίζει ένταση στο σύνολο και αναδεικνύει τη λεπτή μέση της.

Διαφήμιση

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία αποτελούν must have item και της φετινής άνοιξης.

Για πανωφόρι έχει επιλέξει ένα μοβ μπουφάν, ενώ έχει αποθεώσει το street look της με ένα μπλε καπέλο. Ταυτόχρονα, τα πλούσια μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη και τη μέση της, αποθεώνοντας τη θηλυκότητά της, και το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ.

Όσον αφορά το μανικιούρ της, τα νύχια της είναι βαμμένα με ένα girly και εύκολο χρώμα, το ροζ απαλό.

Πάρτε μαθήματα από την Ελένη Φουρέιρα και αναβαθμίστε το street look σας, επιλέγοντας ρούχα σε έντονες αποχρώσεις και oversized, stylish παντελόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Demi Rose: Στην Καραϊβική λιάζεται γυμνή και μοιράζει εγκεφαλικά

Φαίη Σκορδά: Πως να συνδυάσετε έξυπνα το κίτρινο, μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις της χρονιάς