in

Ελένη Χατζίδου: Η σκυλού, τα ναρκωτικά και η σεξουαλική παρενόχληση


Η Ελένη Χατζίδου είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια και μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1980 στην Λάρισα και από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ταλέντο στο τραγούδι. Εκτός από το τραγούδι έχει συμμετάσχει αρκετές φορές σε shows και Reality παιχνίδια στην τηλεόραση ενώ φέτος παρουσιάζει με τον άντρα της Ετεοκλή Παύλου το πρωινό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Star Channel.

Με τον Ετεοκλή είναι παντρεμένοι και έχουν μία κόρη δύο περίπου ετών ενώ πριν λίγες ημέρες πήραν και το πράσινο φως για να συνεχίσουν στο πρωινό του STAR και την εομενη χρονιά!

Ειλικρινής και αυθόρμητη η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξη της έχει μιλήσει για τα πάντα. Για τις σκέψεις της κατά το παρελθόν ώστε να έκανε παιδί από τράπεζα σπέρματος για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο ξεκίνημα της, αλλά και για την επιμονή γνωστών της να πάρει ουσίες.

Διαφήμιση

Επίσης, μίλησε για την αποδοκομασία των συναδέλφων στο ξεκίνημα της καριέρας της αποκαλώντας την «σκυλού» και «λαϊκή».

Όταν έκανες επιτυχία πώς αντέδρασαν οι συνάδελφοι σου;

Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν «τώρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα» και με αποκαλούσαν «λαϊκή» και «σκυλού»! Όμως, δεν με ενοχλεί γελάω.

Μπαίνοντας σε αυτό το χώρο δέχτηκες σεξουαλική παρανόχληση;

Ναί έχω δεχτεί από από διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε, πως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα. Είπα απλώς «καληνύχτα» κι έφυγα!

Ναρκωτικά δοκίμασες ποτέ;

Όχι, γιατί έβλεπα πως καταντάς.

Να φανταστείς ήμασταν μια παρέα, έκαναν όλοι, αλλά εγώ δεν έμπλεξα ποτέ. Με πίεζαν και και με έκαναν να αισθάνομαι, εκτός ομάδας. Ακόμα, και στο καμαρίνι μου υπήρξαν τραγουδίστριες, που έπαιρναν ναρκωτικά, και μου πρότειναν επίμονα να δοκιμάσω.

Έχω χάσει γνωστό από αυτά- όμως ανεξάρτητα από αυτό, -δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δοκιμάσω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Karrueche Tran: Η φωτογραφία με το ροζ ανύπαρκτο μαγιό διέλυσε τα social media

Τι είναι τα κολωνάκια στις κορυφές των βουνών;