in

Κατερίνα Καινούργιου: Αφού κατέψυξε τα ωάρια, πάμε για τον άντρα τώρα. Νέο φλερτ για την παρουσιάστρια

κατερινα καινουργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έφτασε πλέον σε ηλικία 37 ετών και όπως σε κάθε γυναίκα η πάροδος της ηλικίας φέρνει μία φυσιολογική φθορά στην ποιότητα των ωαρίων! Η επιθυμία της να γίνει η μητέρα είναι δεδομένη και έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει κατάψυξη ωαρίων!

Μία διαδικασία κατά την οποία αν δεν μπορέσει μία γυναίκα στο μέλλον να μείνει φυσιολογικά έγκυος ή να χρησιμοποιήσει τα ωάρια που παράγει ο οργανισμός της τότε μπορεί να ανατρέξει στα ωράρια που έχει καταψύξει και είναι καλύτερης ποιότητας.

Διαφήμιση

Με αυτόν τον τρόπο κατά κάποιο λόγο το βιολογικό ρολόι σταματά και αισθάνεσαι πιο άνετα βλέποντας τα χρόνια να περνούν χωρίς να γίνεσαι μάνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρεί ότι έκανε στον εαυτό της το μεγαλύτερο δώρο και από δω και πέρα εύχεται στον εαυτό της τα καλύτερα και να της έρθουν αυτά που ονειρεύεται!

Λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνη όμως θα έχουν πέσει φίλοι και γνωστοί με τα μούτρα ώστε να αποκαταστήσουν!

Νέες γνωριμίες, νέες παρέες, νέα στέκια και αρκετή αισιοδοξία από το περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου ότι κάτι καλύτερο θα έρθει να καλύψει το κενό που άφησε η προηγούμενη σχέση.

Ξέρω ότι κάποιες εφαρμογές μηνυμάτων έχουν αρχίσεινα παίρνουν φωτιά με νεαρό επιχειρηματία να περιμένει πάνω από το κινητό του για να ακούσει τον ήχο της εφαρμογής να χτυπά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Bella Hadid: Με ατημέλητο σικ στιλ στην Νέα Υόρκη

Jennifer Lopez: Φοράει νυφικό στην πρεμιέρα του “Marry Me”