koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Ιούν 1, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Θρίλερ στο Αργοστόλι: Το «άβγαλτο» κορίτσι που παγίδεψαν οι πρωταθλητές – Η κραυγή απόγνωσης των γονιών της
news

Θρίλερ στο Αργοστόλι: Το «άβγαλτο» κορίτσι που παγίδεψαν οι πρωταθλητές – Η κραυγή απόγνωσης των γονιών της

Kool Team
Last updated: 15 Απριλίου, 2026 11:24 πμ
Kool Team
Published: 15 Απριλίου, 2026
Share
SHARE

Σε μια απέραντη τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτούς στην Κεφαλονιά, με τους γονείς της να «σπάνε» τη σιωπή τους και να εκτοξεύουν βαριές κατηγορίες εναντίον των τριών νεαρών που βρίσκονταν μαζί της το μοιραίο βράδυ. Η υπόθεση, που ξεκίνησε ως ένας «μυστηριώδης θάνατος» σε κεντρική πλατεία, μετατρέπεται πλέον σε ένα θρίλερ εγκληματικής αμέλειας και πιθανής δολιότητας.

«Δεν με άκουσε το παιδί μου»

Η μητέρα της 19χρονης φοιτήτριας, με φωνή που λυγίζει από τον πόνο, περιγράφει ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα που ήθελε να χαράξει τη δική του πορεία. Ωστόσο, πίσω από το χαμόγελο της Μυρτούς, η μητέρα έβλεπε έναν κίνδυνο που το παιδί της δεν μπορούσε να αντιληφθεί.

«Της έλεγα, παιδί μου δεν μου αρέσει η παρέα σου, θέλω να προσέχεις. Αλλά δεν με άκουσε δυστυχώς», λέει συντετριμμένη, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι η 19χρονη εγκαταλείφθηκε στη μοίρα της όταν η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. «Την άφησαν να πεθάνει χωρίς καμία βοήθεια», καταλήγει.

Η «παγίδα» και το σενάριο για το χάπι του βιασμού

Ο πατέρας της κοπέλας, κ. Χαράλαμπος, μιλώντας σε κατάσταση σοκ, δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση για τον χαρακτήρα της κόρης του, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο οικειοθελούς χρήσης ουσιών. Περιγράφει τη Μυρτώ ως ένα «άβγαλτο» παιδί, που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν οι σπουδές της στη μικροβιολογία και το σπίτι της.

«Το παιδί μου δεν είχε σχέση με ναρκωτικά, ούτε καν με ποτά. Πιστεύω ότι με δόλο την αποπλάνησαν, της έριξαν κάτι στο ποτό και την έκαναν υποχείριό τους», δηλώνει, ενισχύοντας τις υποψίες των αρχών που πλέον εξετάζουν αν στην κοπέλα χορηγήθηκε το «χάπι του βιασμού».

Δύο ώρες στο πεζοδρόμιο: Η σκληρή εικόνα της εγκατάλειψης

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα αφορά τον χρόνο που χάθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ η Μυρτώ αισθάνθηκε αδιαθεσία γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το ΕΚΑΒ κλήθηκε μετά τις 4:30.

  • Η καταγγελία: «Από τις 3 η ώρα που την έβγαλαν από το δωμάτιο μέχρι τις 5, την είχαν πετάξει στο πεζοδρόμιο και ψυχομαχούσε. Ούτε σκυλί να ήταν».
  • Η τραγική ειρωνεία: Ο πατέρας αποκάλυψε πως την κράτησε στην Κεφαλονιά για να σπουδάσει σε τοπικό ΙΕΚ, φοβούμενος την εγκληματικότητα της Αθήνας. «Την κράτησα εδώ για να μην τη χάσω, και τώρα μου τη σκότωσαν», λέει με λυγμούς.

Στο «μικροσκόπιο» ο πρωταθλητής και η παρέα του

Η Ασφάλεια Αργοστολίου αναλύει καρέ-καρέ το υλικό από τις κάμερες, όπου φαίνεται ο 26χρονος πρωταθλητής άρσης βαρών να μεταφέρει το κορίτσι, ενώ οι αρχές περιμένουν «φως» από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Το ερώτημα που ζητά απάντηση είναι αν η 19χρονη ήταν θύμα μιας μοιραίας παγίδας με σκοπό την εκμετάλλευση, ή αν η παρέα των τριών, στην προσπάθειά της να καλύψει τη χρήση κοκαΐνης, άφησε πολύτιμο χρόνο να κυλήσει, στερώντας από τη Μυρτώ την όποια ελπίδα σωτηρίας.

Πλέον, η κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης βαραίνει τους τρεις συλληφθέντες, ενώ οι γονείς δηλώνουν πως η ζωή τους τελείωσε μαζί με εκείνη της κόρης τους.

Author

Kool Team

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
26°C
Athens
clear sky
27° _ 24°
55%
2 km/h
Δε
30 °C
Τρ
28 °C
Τε
28 °C
Πε
29 °C
Πα
29 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Ανείπωτος θρήνος στην Πάτρα: Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών σε φρικτό τροχαίο με μοτοσικλέτα

Kool Team
4 Min Read

Survivor: «Μου πήραν το πόδι, όχι την αξιοπρέπεια» Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σταύρου Φλώρου μέσα από το νοσοκομείο που λυγίζει το διαδίκτυο

Kool Team
5 Min Read

Γυναικοκτονία στη Μεσσηνία: 39χρονη μητέρα νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της στην Καλαμάτα – Συνελήφθη ο σύζυγος

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

news

Νίκος Σαμπάνης: Ο πατέρας του 20χρονου Ρομά ζητά να μη γίνονται καταστροφές

1 Min Read
news

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θηβών: Φρουρούμενη στο νοσοκομείο η 22χρονη οδηγός – Πέρασε με κόκκινο υπό την επήρεια αλκοόλ

2 Min Read
Showbiz

Κριστίν Τέιγκεν: Ολόγυμνη σε μία παραλία σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται πρώτη φορά

1 Min Read
koolgirls

Αλίσα Μπορν: Ξεχειλώνει το φανελάκι, το σηκώνει και σου μοστράρει τα «εξαγόμενα» οπίσθια με ανύπαρκτο στpιvγκάκι

1 Min Read
news

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης Εδιμβούργο – Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη μετά από επίθεση επιβάτη

1 Min Read
koolgirls

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Επικό Side-Boobs στο after party των Όσκαρ με το ασύμμετρο μπούστο και φόρεμα Jacquemus

1 Min Read
news

Ισραήλ πόλεμος τώρα: Το Ιράν ετοιμάζεται για επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους. Προειδοποιήσεις από τον Λευκό Οίκο

2 Min Read
Showbiz

Είναι η Μπιάνκα Σένσορι καλά; Ή απλά ένα ακόμη «δημιούργημα» του Κάνιε Γουέστ;

4 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?