in

Ελευθερία Ελευθερίου: Στην Κωνσταντινούπολη, με κόκκινες γόβες και ολόσωμη φόρμα, προκαλεί πανικό

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Instagram

Ανέμελες στιγμές στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη βιώνει η Ελευθερία Ελευθερίου τις τελευταίες ημέρες και άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Προς το παρόν, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στο Instagram, απολαμβάνει βόλτες και ποιοτικό φαγητό, ενώ σίγουρα δεν θα περνά απαρατήρητη από τους Τούρκους, αφού επιλέγει και εκεί μοντέρνα και παράλληλα σέξι outfits, τα οποία κολακεύουν τη λεπτή σιλουέτα της.

Bέβαια, δεν έχει πάει μόνη της στη γειτονική χώρα. Έχει την συντροφιά της καλής της φίλης, make up artist και μοντέλο Ελίζαμπεθ Μαλαφέεβα, ενώ δεν αποκλείεται η παρέα να είναι και μεγαλύτερη.

Eλίζαμπεθ Μαλαφέεβα

Σήμερα (Πέμπτη 24/3), το πρωί, λοιπόν, η όμορφη τραγουδίστρια τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 226.000 followers της, όταν δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

Διαφήμιση

Όπως βλέπετε στο παρακάτω στιγμιότυπο, μόλις ξύπνησε, ήπιε το ελληνικό καφεδάκι της στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης που διαμένει.

Έπειτα, άφησε για λίγο το δωμάτιό της και κατέβηκε στην τραπεζαρία για να φάει πρωινό. Το ξενοδοχείο προσφέρει, μεταξύ άλλων, γλυκιές λιχουδιές και φρούτα, αποξηραμένα και φρέσκα, οπότε η Ελευθερία Ελευθερίου φρόντισε να μην χάσει το breakfast και σωστά έπραξε.

Αφού τελείωσε το πρωινό της, ετοιμάστηκε για την βόλτα της, επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στην ευλυγισία!

Φορώντας μία ολόσωμη και εφαρμοστή, πράσινη φόρμα, ποζάρει με σεξαπίλ στο μπαλκόνι του δωματίου της, τεντώνει το αριστερό της πόδι και το ακουμπά πάνω στο περβάζι του παραθύρου.

Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι hot, μυτερές γόβες στο χρώμα του πάθους και της έλξης, το κόκκινο! Παράλληλα, η γκρι γούνα της προσδίδει κομψότητα και την προστατεύει από τον κρύο, παρόλο που στο παραπάνω στιγμιότυπο την έχει βγάλει από τη μία πλευρά, θέλοντας να δείξει το αψεγάδιαστο κορμί της και το cut out που έχει η μοντέρνα φόρμα της κάτω από το στήθος της.

Να και μία ωραία εικόνα από την Κωνσταντινούπολη!

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία selfie, στην οποία φορά το μαύρο της top και κοιτά με ύφος σοβαρό τον φακό, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Το μακιγιάζ της είναι τόσο τολμηρό όσο και οι εμφανίσεις της εγκυμοσύνης της

Φαίη Σκορδά: Τα εφαρμοστά τζιν κολακεύουν τη σιλουέτα – Προτιμήστε τα και για τη βραδινή σας έξοδο