in

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσίαστριας

Η οικεία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία στα βόρεια προάστεια, την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Στο σπίτι μένουν με τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, ενώ το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και μας εντυπωσιάζει.

Η μονοκατοικία του τηλεοπτικού ζευγαριού είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ.. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό, που είναι το αγαπημένο χρώμα της Στεφανίδου, ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι και αυτά σε γήινα χρώματα. Η γενικότερη διακόσμηση του σπιτιού είναι minimal και ο κήπος είναι επίσης μεγάλος και αξιοζήλευτος.

Διαφήμιση

Η μοντέρνα μεζονέτα, στον κάτω όροφο φιλοξενεί δύο μεγάλα άνετα σαλόνια της οικογένειας, όπου περνούν τα βράδια τους, χαλαρώνουν και διασκεδάζουν με τους φίλους τους.

Η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία διαθέτει βελούδινες αναπαυτικές καρέκλες, στην οποία η οικοδέσποινα έχει προσθέσει χρυσές και μπεζ λεπτομέρειες.

Στο κέντρο του σαλονιού βρίσκεται ένα μεγάλο μαρμάρινο τζάκι, πλάι στο μεγάλο σαλόνι. Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να αγαπά τα αρωματικά κεριά και τα λευκά λουλούδια, όπως είναι οι ορχιδέες. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ορχιδέες και μωβ τριαντάφυλλα στο βάζο της.

Η κουζίνα διαφέρει με το υπόλοιπο σπίτι, διότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα σκούρο χρώμα να κοσμεί τον πάγκο και τους τοίχους, κάνοντας έντονη ενδιαφέρουσα αντίθεση λευκού και μαύρου.

Η κρεβατοκάμαρα είναι και αυτή σε nude αποχρώσεις, καθώς στον τοίχο βλέπουμε μια μπεζ βελουτέ ταπετσαρία, πίσω από το εντυπωσιακό διπλό κρεβάτι.

Τέλος, στον κήπο παρατηρούμε ότι υπάρχει ένα κιόσκι με τραπεζαρία, όπου η οικογένεια απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες και παίζει και διασκεδάζει με τα κατοικίδιά της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γωγώ Τσαμπά: Το ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της

Δέσποινα Βανδή: Δες τι ευχήθηκε στην κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη που έκλεισε τα 18