in

Χάιντι Κλουμ: Με ανύπαρκτο μίνι φόρεμα σταυρώνει τα πόδια και… 2 μέτρα πόδια σε στέλνουν για υπογλώσσια


Η Χάιντι Κλουμ μετά από ένα καλοκαίρι ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, με πολλές ώρες στην παραλία, τις πισίνες και αμέτρητα ξενύχτια, που πέρασε με τον άντρα της επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Τα τελευταία χρόνια μοιράζετε το χρόνο της μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που ζει μόνιμα και της Γερμανίας, συμμετέχοντας σε Talent Show και ριάλιτι!

Συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι κριτής στο America’s got talent ενώ στη Γερμανία στην κριτική επιτροπή του Germany Next Top Model!

Διαφήμιση

Η Heidi Klum μέσα από το Instagram, μοιράζεται αμέτρητες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους! Μπορεί να κάνει και 15 δημοσιεύσεις μέσα σε μία μέρα, ενώ τα stories μπορεί να είναι αμέτρητα κυριολεκτικά!

Το instagram και το κινητό της τηλέφωνο είναι προέκταση του εαυτού της! Όταν νιώσει ασφαλής και περνάει καλά σηκώνει το κινητό τηλέφωνο και κάνει ποστ στα social media!

Τα γυρίσματα του αμερικανικού talent έχουν ξεκινήσει και μαζί με τη Σοφία Βεργκάρα εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές!

Είτε με μακρύ φόρεμα είτε με κοντό η Χάιντι Κλουμ μαγνητίζει τα βλέμματα!

Έτσι αφού πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα με καρδιές, την επόμενη ημέρα έκατσε πάνω στο έδρανο, σταύρωσε τα πόδια της και διέλυσε το Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΘΡΗΝΟΣ: Ευθανασία για το γαϊδουράκι στη Ζίτσα

Σέρνει καράβι: Το αβυσσαλέο vτεκoλτέ της καπετάνισσας Μαριάνθης Κάσδαγλη θα σε κάνει να σαλπάρεις