in

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σέξι φωτογραφίες μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της

H Ελευθερία Ελευθερίου είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής. Η ίδια, πέρα από τη μουσική, τη μαγειρική και τη γυμναστική, αγαπά πολύ τη μόδα και συνηθίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες φορά τα πιο εντυπωσιακά outfits.

Σήμερα, η 32χρονη καλλιτέχνιδα τράβηξε, για ακόμα μία φορά, την προσοχή των περισσότερων από 226.000 followers της, όταν ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με το trendy σύνολό της, στο σπίτι της.

Διαφήμιση

Η όμορφη τραγουδίστρια φόρεσε ένα τοπ-κορσέ σε καμηλό χρώμα, το οποίο είχε μια ιδιαίτερη στενή γραμμή, αναδεικνύοντας το μπούστο και το γυμνασμένο σώμα της. Από κάτω επέλεξε ένα πολύ μοντέρνο τζιν, σε ίσια γραμμή, το οποίο είχε πάνω του στάμπες, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Τα μαλλιά της είναι αφημένα κάτω και κάνουν απαλούς κυματισμούς, σαν να έχουν βγει μόλις από το μπάνιο. Η Ελευθερίου δίνει φιλάκια μπροστά από τον καθρέφτη της, με το λαμπερό της πρόσωπο να μας μαγεύει, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τέλος, μια λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε είναι το μανικιούρ της, σε παστέλ γαλάζιο χρώμα. Τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικά για την άνοιξη, είτε ροζ, γαλάζια, πράσινα ή κίτρινα. Η τραγουδίστρια τα προτίμησε σε μεσαίο μήκος και στρογγυλό σχήμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Ανυπομονεί για το καλοκαίρι, το δηλώνει με μία throwback φωτογραφία της με μαγιό και ξεσηκώνει το Instagram

Hailey Bieber: Μετά την περιπέτεια της υγείας της, ποζάρει με εσώρουχα Victoria’s Secret και κολάζει με τις αναλογίες της