in

Τζοάνα Κρούπα: Όταν η ΥΠΕΡMΙΦΑPA δεν συμμάζεψε το στήθoς της σωστά και ξεπρόβαλε

Είναι από τις πιο διάσημες κυρίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δη στο Μαϊάμι μιας και συμμετείχε στο ριάλιτι The Real Housewives of Miami.

Στις άλλες πολιτείες βέβαια δεν είναι και τόσο γνωστή, αλλά ευτυχώς για εκείνη υπάρχουν τα κιτρινιάρικα έντυπα κι εκπομπές και παίρνει τη δόξα που κυνηγάει.

Η Τζοάνα Κρούπα, εκτός από νοικοκυρά (sic), είναι πρώην μοντέλο και δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι είναι μια θεόρατη και εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή, με το καστανόξανθο μαλλί που την γλυτώνει από τον χαρακτηρισμό δευτεράτζα, αλλά με φουσκωμένα χείλη που επαναφέρει στο τραπέζι αυτή την πιθανότητα.

Διαφήμιση

Γιατί ασχολούμαστε μαζί της; Γιατί κατά καιρούς ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και αυτή τη φορά το κατάφερε με τον πιο ονειρώδη τρόπο.

Το Σάββατο το βράδυ διασκέδασε μαζί με τις φίλες της σε κλαμπ του Μαϊάμι, αλλά το φόρεμα που επέλεξε να βάλει δεν ήταν το ενδεδειγμένο. Αν μιλούσαμε φυσικά για μια γυναίκα που φημίζεται για τη σεμνότητα της. Αλλά επειδή δεν έχουμε κάτι τέτοιο, τότε το φόρεμα ήταν κατάλληλο.

Το ντεκoλτέ αβυσσαλέο όσο δεν πάει και η Τζοάνα Κρούπα να κινείται έντονα και να χορεύει. Δεν χρειάστηκε πολύ για το μισό στήθoς της να ξεφύγει παραπάνω και να πετύχουν οι παπαράτσι την θnλn της που ξεπροβάλλει

Τζοάνα Κρούπα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Βίντεο – Με καuτό σορτσάκι “έκανε πασαρέλα” στην Ψαρρού και προκάλεσε αναστεναγμούς

Κάιλι Τζένερ: Η άτυχη στιγμή στα 18 της που παραλίγο θα αποχωρούσε γuμvόστnθη