in

Μαίρη Συνατσάκη: Με νέο αγαπημένο κούρεμα και χρώμα

H Μαίρη Συνατσάκη, ιδιοκτήτρια του buyaboo και του projectsoma, είναι τον τελευταίο καιρό χαρούμενη και ερωτευμένη και μας το δείχνει. Η ίδια και ο Ίαν Στρατής είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μέσα λοιπόν σε αυτή τη χαρούμενη και ανανεωμένη διάθεση, αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών της και να αφεθεί στα χέρια του Στέφανου Βασιλάκη.

Διαφήμιση

Η Instagram Influencer δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με το νέο της hair look στο προφίλ της, με σχόλιο από δίπλα: «This Is The Wolf cut 🐺 • But Who is she? I don’t know her».

Όπως βλέπετε, η Μαίρη Συνατσάκη άφησε πίσω το ξανθό και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε πιο σκούρο. Όπως αναφέρει και η ίδια, ενέδωσε στην τάση wolf cut, που είναι ένας συνδυασμός του shag και του mullet.

Αναλυτικότερα, το «wolf cut» είναι ατίθασο και έχει πολύ όγκο στο πάνω μέρος, λόγω της ομοιότητας με το mullet. Ο όγκος μειώνεται προς τα κάτω και δίνει περισσότερη κίνηση στα μαλλιά.

Το wolf cut έχει επανέλθει στην μόδα τον τελευταίο καιρό, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη δεν είναι η μόνη celebrity που ακολούθησε αυτό το trend. Η Billie Eilish το είχε δοκιμάσει πριν λίγο καιρό, αν και τώρα η τραγουδίστρια έχει μαύρο bob με αφέλειες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Καρακάση: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρύβει ένα τέρας μέσα του»

Δημήτρης Ξανθόπουλος: Πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Ποιος θα είναι ο ρόλος του;