in

Ελεονώρα Μελέτη: «Έφαγα μία τούμπα….»

Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια

Με ένα απρόοπτο… πέσιμο ξεκίνησε η σημερινή μέρα της Ελεονώρας Μελέτη.

Όταν άρχισε η εκπομπή της, ρώτησε τους συνεργάτες της αν εκείνοι έφτασαν με ευκολία από το σπίτι τους στο στούντιο, καθώς στη δική της γειτονιά υπάρχει ακόμα πολύ χιόνι, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να είναι δύσκολες και τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια στον αέρα του «ΜΕGA Καλημέρα», σήμερα, Παρασκευή 28/1, το πρωί, φεύγοντας από την οικία της για να πάει στη δουλειά της, γλίστρησε και έπεσε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Διαφήμιση

«Εμείς εκεί δεν μας βλέπω. Μέχρι τον επόμενο χιονιά έτσι θα είμαστε! Παιδιά έφαγα μία τούμπα το πρωί, της ντροπής, της ντροπής! Να με είδε κάποιος γείτονας, να ήταν κάποιος στο μπαλκόνι… Από αυτές που βλέπουμε στην Τουρκία που έρχονται, που πέφτουν κάτω και γελάμε. Δεν το έχουμε εικόνα ευτυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «ΜΕGA Καλημέρα»:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πάρε τα μέτρα σου – Αυτός είναι ο οδηγός για να επιλέξεις το καλύτερο κοστούμι

Maluma: Το νέο πρόσωπο του οίκου Versace