in

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Γλυκά Νερά Δεν προσχεδίασε το έγκλημα ο πιλότος. Θα σπάσει τα ισόβια;

μπαμπης αναγνωστόπουλος

Μία μαρτυρία της κατασκευάστριας εταιρείας της κάμερας που είχε ο Μπάμπης με την Κάρολαι στο σαλόνι τους είναι πιθανό να του δώσει το πάτημα που ζητάει για να αποδείξει ότι δεν το σχεδίασε το έγκλημα και ήταν η κακιά στιγμή.

Η κατασκευάστρια εταιρεία σε απάντηση προς την Ελληνική Αστυνομία μετά από δικό της αίτημα δηλώνει ότι δεν μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια η ώρα εξαγωγής της κάρτας μνήμης όταν η ρύθμιση της κάμερας δεν είναι συνεχής αλλά είναι σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης. Δηλαδή όταν η κάμερα ανιχνεύει κίνηση μπορεί να στέλνει συγκεκριμένα frames σε κάποιο κινητό τηλέφωνο ή απλά να τα αποθηκεύει. Σε αυτή την περίπτωση οι καταγραφές δεν είναι ακριβείς.

Διαφήμιση

Τα Log files δεν μπορούν να καταγράψουν με ασφάλεια την ώρα αφαίρεσης της κάρτας.

Μπορεί ή μετά τη δολοφονία πράξεις του Μπάμπη είναι αυτές που έχουν εξοργίσει τον κόσμο όμως από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μπάμπης λειτούργησε στο να στήσει το σενάριο της κλοπής με τη δολοφονία με τα μέσα που διέθετε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και δεν είχε προβεί σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Δεν είχε αγοράσει σχοινιά, ταινίες δεν είχε καταστρέψει την κάμερα κλπ.

Βέβαια όλα αυτά θα κριθούν στο ακροατήριο από τους φυσικούς δικαστές.

Προφανώς και δεν αρνείται τη δολοφονία, ο ίδιος ομολόγησε μετά τη μεταγωγή του από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ όμως αυτό θέλει να προβάλλει για τη δική του την υπεράσπιση είναι οτι δεν υπήρχε προσχεδιασμένη τη δολοφονία.

Επίσης σύμφωνα με το δικηγόρο του Θα επικαλεστεί τις μαρτυρίες από το ημερολόγιο της caroline όπου πουθενά δεν αναφέρει η κοπέλα απειλή ή ότι ο Μπάμπης την χτύπαγε αντίθετα δήλωνε ότι αυτή χτυπούσε τον άντρα της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
τα θεματα της φυσικής, πανελλήνιες 2020 θέματα φυσικής, απαντήσεις στα θέματα της φυσικής

Πανελλήνιες 2021: Δείτε τα θέματα της Φυσικής

μπαμπης αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προφυλακίζεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά Ο 33χρονος πιλότος