in

Απάτη με αυτοκίνητο Bentley. Αυτός είναι ο Γυναικολόγος και ο Έμπορος

Ονόματα Βόμβα φέρονται να έχουν εμπλακεί με κύκλωμα που εισέπραττε χρήματα από ασφαλιστικές εταιρείες για μαϊμού κλοπές αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αλλά και τις πρώτες πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα επώνυμα μέλη φέρονται να αγόραζαν ακριβά αυτοκίνητα από την εταιρεία του εμπόρου της Κηφισιάς. Τα αυτοκίνητα αυτά τα έκλεβαν με αντικλείδι άλλα μέλη του κυκλώματος και τα οδηγούσα σε αποθήκη στην Μεταμόρφωση
Εκεί διέλυαν τα αυτοκίνητα και κρατούσαν ανταλλακτικά που είχαν μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον όπως πόρτες, καπώ, προφυλακτήρα, κινητήρα, ηλεκτρικά κυκλώματα μέχρι και δερμάτινα καθίσματα και ζώνες ασφαλείας τα οποία στη συνέχεια διέθεταν ως ανταλλακτικά κερδίζοντας τεράστια ποσά.
Ταυτόχρονα το μέλος της συμμορίας που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο με αίτηση κλοπής στην αστυνομία έπαιρνε αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός γυναικολόγος συνιδιοκτήτης κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης πήγε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και άφησε έναν συνεργάτη του κυκλώματος με κουκούλα.
Ο γιατρός ταξίδεψε για μία μέρα στην Αλβανία και το μέλος του κυκλώματος που άφησε με την κουκούλα πήγε και πήρε το αυτοκίνητο του γιατρού,μία πανάκριβη bentley.
Όταν ο γιατρός επέστρεψε από την Αλβανία δήλωσε την κλοπή του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί όμως από τα βίντεο διέκριναν την ευκολία με την οποία εκλάπη η bentley πράγμα που ήταν δύσκολο για ένα ακριβό αυτοκίνητο να είχε συμβεί εάν δεν είχε κλαπεί με αντικλείδι
Στη συνέχεια από βίντεο είδα ότι ο γιατρός ήταν αυτός που άφησε το μέλος του κυκλώματος με την κουκούλα στο χώρο του αεροδρομίου
Ποιοι είναι όμως αυτόι οι γνωστοί; Ο Γιατρός και ο Εμπορος;
Δειτε εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
επιθεση με θεικο οξυ

ΕΠΙΘΕΣΗ με ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τι συμβαινει στο πρόσωπο μολις πέσει βιτριόλι. Viral Video

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Να γιατί χώρισε με την 21άρα σύντροφό του. Η Ιωάννα Μαλέσκου το έμαθε;