in

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γενέθλια για τη μπουλντόζα με τούρτα έκπληξη. Μπροστά το κεράκι είχε το 3 και από πίσω…

Ειρήη Παπαδοπούλου

Γενέθλια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τα γιόρτασε κάπου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτυ γενεθλίων και σχολίασε χαρακτηριστικά:

Φέτος τα γενέθλια μου έγιναν μεταξύ Αιγύπτου κ Ελλάδας …Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές ❤️ Ευχομαι να έχουμε όλοι υγεία,αγάπη κ όμορφους ανθρώπους στη ζωή μας

Διαφήμιση

Ειρήνη Παπαδοπούλου βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Καζακστάν, στην κεντρική Σοβιετική Ένωση όπου και έζησε μέχρι τα 5 της χρόνια.

Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός.

Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα.

Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος». Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου.

Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη νέα εκπομπή ταλέντων του ANT1 The X-Factor Greece.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
giorgos liagas

Γιώργος Λιάγκας: Καπεταναίοι από κούνια. Δες το φουσκωτό με τα 900 άλογα που πιλοτάρουν τα παιδιά του χαλαρά

Ίγκορ Βοβκοβίνσκι: Πέθανε ο ψηλότερος άντρας που ζούσε στις ΗΠΑ. 2,36m Ζύγιζε 380 κιλά και συνέχιζε να ψηλώνει