in ,

Κατερίνα Καινούργιου: Θέλουμε και εμείς την ολόσωμη φόρμα της!

Η εμφάνιση που μας ξετρέλανε.

Η ολόσωμες φόρμες είναι χρόνια τώρα στη μόδα. Φέτος, επιστρέφουν με παραπάνω δυναμική, καθώς μεγάλοι οίκοι, όπως οι Prada, Balenciaga και Mugler έχουν ήδη ντύσει διάφορες celebrities, με διαφορετικές εκδοχές του statement piece.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αφουγκράζεται και αυτή το trend, φορώντας μια μπεζ ολόσωμη φόρμα. Την συνδύασε με λεοπάρ τακούνια, δίνοντας περισσότερη δυναμική στο σύνολο και την αγαπημένη της μαύρη τσάντα, από τον Yves Saint Laurent.

Διαφήμιση

Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά, ενώ φορώντας τα γυαλιά ηλίου της, μας δίνει aviator vibes, στη θηλυκή του εκδοχή.

Κατερινα Κ

Σε μια προηγούμενη εμφάνιση, για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, η Καινούργιου επέλεξε μια χακί ολόσωμη φόρμα. Την συνδύασε πολύ έξυπνα με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και την ίδια τσάντα από YSL. Το σύνολο ολοκλήρωσαν μαύρα μποτάκια, με μεσαίο τακούνι και γυαλιά ηλίου.

Αν θέλετε και εσείς να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα σε έξοδό σας, σας προτείνουμε πρώτα να μάθετε τον τύπο του σώματός σας. Ενώ οι ολόσωμες φόρμες δίνουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δύσκολο να χωρέσουν σε όλα τα σώματα.

Οι ολόσωμες φόρμες προσφέρουν απεριόριστη ευελιξία, αλλά είναι και βολικές. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν έναν κενό καμβά για τις στιλιστικές λεπτομέρειες που κυριολεκτικά θα μετατρέψουν ένα απλό ρούχο σε πολυλειτουργικό αντικείμενο. Φορέστε τες με μποτάκια ή γόβες, up-dos ή σκουλαρίκια, τα πάντα είναι πιθανά.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Η τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν με τα παιδιά της μικρά

Ελένη Φουρέιρα: Διδάσκει στιλ, φορώντας oversized μαύρο παλτό