in

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και έπαθε Shakira – Φεύγει για Survivor να ξεχαστεί;

ειρηνη παπαδοπουλου

Ένας χωρισμός πού ήρθε μετά από 5 χρόνια σχέσης αυτός της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Πασχαλάκη έρχεται να επισκιάσει τις τελευταίες ημέρες ελληνική showbiz!

Ο χωρισμός φέρεται να ήρθε με απόφαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε συζήτηση για την μικρή ηλικιακή διαφορά που είχε το ζευγάρι!

Ο Πασχαλάκης είναι στα 33, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σήμερα 37 ετών! Οι συζητήσεις αυτές μόνο τυχαία δεν ξέσπασαν αφού τέτοιες υπόνοιες άφησε να εννοηθούν ένας κολλητός φίλος και δημοσιογράφος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο βέβαια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έσπευσε να ακυρώσει!

Διαφήμιση

Με αφορμή αυτό έγιναν αρκετές συζητήσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κρατήσει άψογη στάση και σε τίποτα δεν θυμίζει τη Σακίρα και τον Πικέ ο τρόπος που αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της αποκαλώντας τον ως κ. Πασχαλάκη δείχνει μάλλον ότι κάτι έχει πειράξει την αγαπημένη τραγουδίστρια!

Μάλιστα κάποιος follower της έγραψε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να τα παρατήσει όλα και να μπει στο survivor.

Ναι υπενθυμίσουμε ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε μπει στο Survivor 1. Την είχαν αποκαλέσει μπουλντόζα εξαιτίας της δυναμικής που είχε, όμως αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι της τηλεόρασης!

Λέτε να τη δούμε στο Survivor All Star; – Δύσκολο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: ΧΑΖΕΨΑΜΕ- Αυτό είναι το νέο του σπίτι – 920 τετραγωνικά και 8 μπάνια

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιο μαγιό; Με αδιανόητο κολάν πηδάει εμπόδια, το τουρλώνει και φευγει για Survivor Ελλάδας ριάλιτι επιβίωσης