in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος: Φλερτάρει με την εγκυμοσύνη η παρουσιάστρια

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τις εκπομπές της όλα αυτά τα χρόνια, έχει «πετάξει» ατάκες που δείχνουν ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει μητέρα, ή τουλάχιστον φλερτάρει έντονα με την ιδέα, να μείνει έγκυος.

«Μήπως να μείνω κι εγώ έγκυος για να μου κάνετε τα χατίρια; (…) Έχω και κάτι αναγούλες», έχει πει στον αέρα της εκπομπής της παλαιότερα

Σε άλλη εκπομπή και σε ζωντανή σύνδεση με θέμα το τρισδιάστατο υπερηχογράφημα, είπε «Ποιος ξέρει τι θα έχει βγει μέχρι να γεννήσω εγώ» αφήνοντας τους συναδέλφους της άφωνους να την κοιτάνε.

Διαφήμιση

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το τελευταίο διάστημα «πέταξε» υπονοούμενο σε βραδινή της έξοδο, με την λέξη «αναγούλες», να έχει γίνει η αγαπημένη της.

Συχνά μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινές της εξόδους δήλωνε ότι «ότι έχω και κάτι αναγούλες», δικαιολογώντας την άρνηση της να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Πιθανόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να θέλει πολύ να γίνει μητέρα και δεν μπορεί να το κρύψει… Σε αυτή την περίπτωση μήπως προσπαθεί να μας πει κάτι;

Η Κωσνατντίνα Σπυροπούλου πριν περίπου 45 ημέρες, σε τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό μεσημεράκι, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμαθε να μαγειρεύει και πλέον το μαγείρεμα αποτελεί μία από τις αγαπημένες της συνήθειες.

«Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον. Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δυο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη. Θα ρωτήσεις και εσύ αυτά που ρωτάνε όλοι;», ανέφερε χαρακτηριστικά με το Νίκο Μουτσινά να παίρνει αφορμή από αυτό και να τη ρωτάει αν είναι έγκυος.

Εκείνη όμως απάντησε ξεκαθαρίζοντας τη θέση της και λέγοντας: «Όχι δεν είμαι έγκυος».

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν πριν από ενάμιση μήνα

Όπως και να ‘χει, τίποτα δεν μένει κρυφό. Αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό…

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Instagram ΓΙΟΚ: Το διέλυσε η Στέλλα Μπεζαντάκου. Με ασημί μαγιό η φωτογραφία από… πίσω

Σκάρλετ Τζοχάνσον: Η πιο αισθησιακή της φωτογραφία θα σε στείλει στα επείγοντα