in

Έφη Σαρρή Ηλικία: Την κρύβει αλλά… Πόσο ετών είναι η Έφη Σαρρή;

Αρκετές γυναίκες μεγάλης ηλικίας ή ακόμα και μικρότερης δεν θέλουν να εμφανίζεται η ηλικία τους δημόσια! Μία από αυτές είναι και η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή!

Η ίδια έχει αναφέρει λίγο παλαιότερα, θέλοντας να πάρει κάποιες μικρές αποστάσεις από την πραγματική της ηλικία και να τρολάρει αυτούς που την αναφέρουν, ότι είναι 77 ετών!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς που εμφανίστηκε μαζί με την Έφη σε γνωστό τηλεοπτικό σόου είχε δηλώσει: «Η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Την Έφη μη τη βλέπετε έτσι λίγο… τρελή, του γιατρού, όταν μιλάει κανονικά είναι πολύ καλή. Αλλά μετά που έρχεται εδώ στο στούντιο, ξεμωραίνεται. Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της και να είμαστε σαν την Έφη Σαρρή» και προκάλεσε πολλά σχόλια για την ηλικία της τραγουδίστριας.

Διαφήμιση

Και όταν η τραγουδίστρια μίλησε σε πρωινή εκπομπή και είπε πως είναι 77 ετών!

«Είναι τόσο καλοπροαίρετα αυτά που λέει και κάνουμε τέτοια πλάκα μεταξύ μας που δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κάτι εναντίον του. Όσον αφορά στην ηλικία, ας την ξεκαθαρίσουμε μιας και βρεθήκαμε εδώ. Έχω τα γενέθλιά μου που είναι 18 Νοεμβρίου. Να μην τα εκατοστήσω, πρέπει να τα χιλιάσω γιατί είμαι κοντά στα 100! Είμαι 77 ετών! Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, οπότε φαντάζομαι κι εμείς οι άνθρωποι θα μπορούμε να φτάσουμε στα 1000. Τα 100 είναι ξεπερασμένο ως ευχή. Ο Τρύφωνας είναι τουλάχιστον 50 χρόνια μικρότερός μου.»

Η Έφη Σαρρή προφανώς και δεν είναι 77 είναι κάποια χρόνια μικρότερη.

Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη της ότι χρωστάει πολλά στον Νίκο Καρβέλα τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα. Κάποτε Τραγουδούσε με την Άννα Βίσση και την παρακάλεσε να πει του Καρβέλα με τις δώσει τραγούδια.

Η Άννα Βίσση της απάντησε να το πει η ίδια, η Έφη Σαρρή το τόλμησε και ο Νίκος Καρβέλας της λέει έλα αύριο μεθαύριο από το σπίτι να σου δώσω! Και Της έδωσε!




Το παρεάκι Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Έφη Σαρρή θα μπορούσαν όπως λέμε και στο στρατό να είναι σειρές!

Ούτε η Άννα Βίσση ούτε ο Νίκος Καρβέλας κρύβουν ή έχουν θέμα να αποκαλύπτουν την ηλικία τους! Η Άννα Βίσση για παράδειγμα σβήνει κάθε χρόνο το κεράκι με τον αριθμό πάνω στην τούρτα!

Αντίθετα η Έφη Σαρρή έχουν φτάσει οι πληροφορίες μας ότι ζητάει να κατεβαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν την ηλικία της!

Πιθανά την ενοχλεί και είναι κατανοητό. Εμείς δεν την αναφέρουμε αλλά μία αναζήτηση στο Google δείχνει πολλά

Δες εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Καρχαρίας: Αυτός είναι ο μικρότερος και σπανιότερος καρχαρίας τσέπης. Δες όμως το μεγαλύτερο. Φωτογραφία και Viral Βίντεο

Μπιγιονσέ: Η φωτογραφία με ροζ μπouστάκι μπροστά στο μυστικό δείπνο που σοκαρε