in

Καταπέλτης η Μίνα Ορφανού: Τοποθετείται για την υπόθεση της τρανς που εκδιώχθηκε από συσσίτιο εκκλησίας

«Ούτε στα αδέσποτα δεν φέρονται έτσι» λέει η ηθοποιός

Για το ανεπίτρεπτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, σε εκκλησία της Καλλιθέας, τοποθετήθηκε η Μίνα Ορφανού, μιλώντας στη δημοσιογράφου Μένια Κούκου και την κάμερα του «Super Κατερίνα».

Όσον αφορά το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, πρόκειται για αυτό με πρωταγωνιστές έναν ιερέα και μία τρανς γυναίκα, η οποία πήγε να παραλάβει γεύμα από συσσίτιο εκκλησίας της Καλλιθέας. Ο ιερέας, ωστόσο, της απαγόρευσε να πάρει φαγητό και της επιτέθηκε, μάλιστα, λεκτικά, διώχνοντάς την από την εκκλησία. «Η πίστη μου είναι ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσα, ούτε τους καίμε, τους αποδεχόμεθα…» ήταν μία από τις φράσεις του.

Η 40χρονη ηθοποιός τάχθηκε στο πλευρό της τρανς γυναίκας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Διαφήμιση

«Δε γίνεται κάποιος, που αντιπροσωπεύει τον λόγο και τις πράξεις του Θεού, να έχει τέτοιο στόμα. Ούτε στα αδέσποτα δε φέρονται έτσι. Πιο περήφανα φέρονται στα αδέσποτα. Δεν την ξέρω προσωπικά τη συγκεκριμένη τρανς, αλλά είμαι με το μέρος της. Δε γίνεται να πηγαίνεις μέσα στον οίκο του Θεού, να ζητήσεις ένα γεύμα από συσσίτιο, και να σου ζητάνε τόσα χαρτιά. Έχεις ανάγκη. Είναι δυνατόν; Να χρειάζεσαι όλα αυτά για να πάρεις ένα πιάτο φαγητό, που μετά θα περισσέψει και θα το πετάξουν στα σκουπίδια; Και να βγαίνει και ένας παπάς και να προσβάλλει έτσι βάναυσα με αυτόν τον τρόπο το ίδιο το δημιούργημα του Θεού».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα δύο «όχι» στη Eurovision

ΣΑΣΜΟΣ: Η κόρη του Καραπάνου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, τραγουδάει Eurovision