in

Ευφημία Καλογιάννη: Το επάγγελμα της όμορφης αστυνομικού από τον «Σασμό» πριν την υποκριτική

«Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου, αλλά έδωσα στο Εθνικό Θέατρο και το Τέχνης και πέρασα στο Τέχνης» δηλώνει η ηθοποιός

Στο «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/5 η Ευφημία Καλογιάννη και απάντησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στο επιτυχημένο ερωτικό δράμα του ALPHA «Σασμός», αυτόν της αστυνομικού Ντίνας, και αποκάλυψε πώς της γεννήθηκε η επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με το Αντώνη Φραγκιαδάκη. Ο κόσμος, όμως, ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα, όμως, τελείωσε.

Διαφήμιση

Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού. Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει.

Όταν πηγαίνω στην Κρήτη, μετά τη συμμετοχή μου στον Σασμό, παίρνω μεγάλη χαρά. Με παίρνουν τηλέφωνο μου στέλνουν μηνύματα, συγγενείς φίλοι. Μου λένε ότι είναι υπερήφανοι, ότι με θαυμάζουν και με ρωτάνε συνεχώς για τις εξελίξεις» δήλωσε.

Σχετικά με την την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση, η Ευφημία Καλογιάννη εξήγησε πως εργαζόταν σε διαφημιστική εταιρεία, δουλειά που δεν της άρεσε. Όλα άλλαξαν, όμως, όταν εγγράφηκε σε ένα Εργαστήρι Υποκριτικής και της είπαν ότι «το ‘χει»!

«Δούλευα σε διαφημιστική, αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου. Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω, γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Άρχισε να μου αρέσει και να το ψάχνω. Φεύγω από το εργαστήρι, βρίσκω καθηγητές και κάποια στιγμή μία δασκάλα μου λέει να δώσω σε δραματική σχολή. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου, αλλά έδωσα στο Εθνικό και το Τέχνης και πέρασα στο Τέχνης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η σχέση και συγκατοίκηση με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα, ο Γιάννης Πάριος και οι παπαράτσι

Viral Φωτογραφίες: Απίστευτα αντικείμενα που βρέθηκαν στο ανθρώπινο σώμα