in

Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου για τα έξι χρόνια από τον θάνατό του

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016

Σήμερα, Παρασκευή 18/2/2022, συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η Σία Βοσκανίδου, η οποία ασχολείται με το τραγούδι και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor», θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη μέσω ενός Instagram Story.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον ταλαντούχο τραγουδιστή -ο οποίος γνώρισε σημαντική επιτυχία, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών- και ακούγεται το τραγούδι του «Κι Εγώ Σ’ Αγαπώ». «Έφυγες για πάντα σου λέω, αλλά ποτέ από την καρδιά μου» σημειώνει πάνω στο βίντεο η Σία Βοσκανίδου.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016. Ο θάνατός του συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Σε εστιατόριο με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και τον Σταμάτη Κραουνάκη – Τι ετοιμάζουν;

Netflix: 3 ταινίες που προτείνουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο