in

Dwayne The Rock Johnson: Στα 15 του ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Ρετρό Viral φωτογραφία

Είναι ένας από τους πιο σκληρούς τύπους του Χόλυγουντ, και ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχουν περάσει από το WWE. Λογικό και επόμενο, ο Dwayne “The Rock” Johnson να έχει… «φουσκωτό» σώμα.

Πάντως, όσο «bad guy» και να γράφει στο μέτωπό του σήμερα, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Johnson ήταν… τούμπανος και στην εφηβική του ηλικία.

Διαφήμιση

Ο πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός ανέβασε μια vintage φωτογραφία του εαυτού του στο twitter, που τον δείχνει να κάθεται στο σπίτι του, σε ηλικία 15 ετών.

Ακόμα και τότε, όπως είναι φανερό, ο –μετέπειτα- «Rock» είχε εξαιρετικά γυμνασμένα μπράτσα και ώμους, λεπτή και γυμνασμένη μέση, αλλά κυρίως, πέρα από το μίνι-άφρο μαλλί του, διέθετε και μουστάκι!

«Όλοι μας ξεκινάμε από κάπου» έγραψε για τη φωτογραφία ο Dwayne Johnson, χρησιμοποιώντας μάλιστα ορισμένα αυτοσαρκαστικά hashtags, όπως «#creepymustache», «#boombox», και «#captainwhiteshorts».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Το χορευτικό βίντεο της Ίριδας Παπούτση θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη

Γιάννης Αϊβάζης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο βιασμός είναι βιασμός»