in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε νέο βίντεο και υποδέχτηκε τα… λιγούρια! Φωτογραφία

Η Τζούλια Αλεξανδράτου από τα videos που πουλάει στο internet μέσα από γνωστή πλατφόρμα για ενήλικες έχει λύσει το πρόβλημα της εργασίας της και βιοπορίζεται με αυτό.

Έχει καταφέρει μάλιστα να συνδυάζει εργασία και διακοπές, αφού μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βγάζει την κάμερα να γράφει, παίζει με τον εαυτό της, μιλάει, χαϊδεύεται, παίζει με μπουκάλι σαμπάνιας και στη συνέχεια ανεβάζει το βίντεο στο ίντερνετ!

Διαφήμιση

Όποιος θέλει να δει το συγκεκριμένο υλικό θα πρέπει να πληρώσει μία συνδρομή πού κυμαίνεται γύρω στα 20 δολάρια το μήνα!

Όπως όταν είσαι συνδρομητής συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης όπως για παράδειγμα το Netflix θέλεις να βλέπεις συνέχεια νέες παραγωγές, έτσι και η Τζούλια Αλεξανδράτου φροντίζει για να κρατάει ζεστούς τους εγγεγραμμένους χρήστες και να καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε μήνα, να τους ταΐζει με το κατιτίς τους, σχεδόν καθημερινά!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μάλιστα παίζει το μάρκετινγκ στα δάχτυλα και οι followers μαζεύονται με γοργό ρυθμό!

Έτσι, για να ενισχύσει τον ενθουσιασμό των συνδρομητών της δεν διστάζει να κάνει like στα σχόλια τους και να απαντάει η ίδια, αποδεικνύοντας ότι στην κυριολεξία έχει γίνει και εξπέρ στο μάρκετινγκ!

Σήμερα δημοσίευσε και μία νέα φωτογραφία, τυράκι για τους followers και έγραψε: Χαιρετώ τους καινούργιους Subs. Εδώ θα τα δείτε όλα, ποζάροντας χωρίς ρούχα στο υγρό της κρεβάτι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λέχου ποζάρει με μαγιό, αλλά δες τη εδώ λίγο πριν κόψει τη μύτη της

Κατερίνα Λιόλιου: Σάλος στο instagram. Προμοτάρει αδιανόητη αφισορύπανση με την αφεντομουτσουνάρα της