in

Dua Lipa: ΕΜΕΤΟΣ. Τα αηδιαστικά παπούτσια απο ταινία τρόμου. Αυτή τα λατρεύει ο κόσμος τα σιχαίνεται

Σαββατοκύριακο και το Instagram γέμισε από υλικό της αγαπημένης τραγουδίστριας Dua Lipa. Stories, videos και φωτογραφίες ανέβηκαν σωρηδόν και μας έδωσαν πλήρη εικόνα του τι κάνει και πού βρίσκεται η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα superstar!

Την είδαμε να είναι Ζεν και να κάνει κατακόρυφο και γιόγκα, την είδαμε να χορεύει, την είδαμε να διασκεδάζει, την είδαμε με μαγιό, με φόρεμα, με κολάν!

Γενικά το timeline του Instagram γέμισε με Dua Lipa. Και το δικό μας και των 81 εκατομμυρίων ακόλουθων που έχει, τους οποίους και δεν αφήνει ποτέ παραπονεμένους!

Διαφήμιση

Η φωτογραφία όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια τα οποία είναι σαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου!

Η Dua Lipa τα έχει φορέσει ξανά και τα έχει δείξει το Instagram όμως ο κόσμος τότε δεν τα συμπάθησε!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που μοιάζουν με πέδιλα, όμως αντί μπροστά να υπάρχει ελεύθερος χώρος μετά το δέσιμο, ώστε να αναδεικνύονται και να φαίνονται τα δάχτυλα του ποδιού, υπάρχει ένα σχέδιο που είναι σαν επιχρυσωμένα δάχτυλα!

Και επειδή δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τις λέξεις για να περιγράψουμε τα συγκεκριμένα παπούτσια, μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία πιο κάτω γιατί όπως είναι γνωστό, μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: Να ήταν η ζήλια ψώρα… ΣΟΚ. Ποιος και γιατί της έριξε στάχτη στο ποτό;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ολα έξω. Η φωτογραφία ΚΟΛΑΣΗ που μάλλον έχει ήδη κατεβάσει το Instagram