in

Μόνο στο Koolnews: Αντριάνα Λίμα, Σάλμα Χάγιεκ και Τζίτζι Χαντίντ χωρίς ιχνος μακιγιάζ – φωτογραφία

Θα τολμούσατε να βγείτε σέλφι φωτογραφία μόλις σηκωθήκατε από το κρεβάτι ή μόλις βγήκατε από το μπάνιο; Οι Αντριάνα Λίμα, Σάλμα Χάγιεκ και Τζίτζι Χαντίντ το έκαναν!

Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει το πώς δείχνουν άβαφες ωστόσο υπάρχουν κάποιες διάσημες που δεν διστάζουν να ποστάρουν φωτογραφίες τους όπως είναι δίχως ίχνος μακιγιάζ!

Πάμε να τις δούμε!

Διαφήμιση

Σάλμα Χάγιεκ

Με λαμπερή επιδερμίδα που θα ζήλευαν πολλές! Έτσι είναι η διάσημη ηθοποιός δίχως σταγόνα make-up. Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram δεν έχει «λίγη βοήθεια» ούτε από φίλτρα ούτε ρετούς

Αντριάνα Λίμα

Ασφαλώς χιλιάδες γυναίκες αρνούνται να φωτογραφηθούν όταν γυμνάζονται και είναι λουσμένες στον ιδρώτα. Το σούπερ μόντελ από την Βραζιλία όμως δεν διστάζει να φωτογραφηθεί κάνοντας πυγμαχία. Και δείχνει κούκλα και ακόμη πιο νέα

Τζίτζι Χαντίντ

Φανταστείτε να ξυπνάτε και το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να αναζητήσετε το τηλέφωνό σας για να βγάλετε μία σέλφι με την αυτοπεποίθηση πως θα δείχνετε κούκλα όσο η Τζίτζι.

Γιαυτό η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακολούθους της ένα τέτοιο στιγμιότυπο για το οποίο ακόμη και τα πλούσια μαλλιά της συμμάχησαν για να αποτυπωθεί το αξιολάτρευτο αυτοπορτρέτο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η Ρούμπι Ρόουζ δεν είναι πια αγοροκόριτσο! Με τη νέα της φωτογράφιση… σου βγάζει τα μάτια

Ναγια: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βγήκε selfie με το εσώρουχο και έδειξε camel toe