in

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει χαμογελαστή και αποκαλύπτει ποια Αμερικανίδα τραγουδίστρια λατρεύει

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο Ιnstagram

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz είναι η Δούκισσα Νομικού, με την ίδια να είναι αρκετή ενεργή στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες ανάρτησε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα φαρδύ t-shirt, το οποίο έχει τη φιγούρα και το όνομα της Britney Spears.

Διαφήμιση

Βρίσκεται καθισμένη σε έναν αναπαυτικό καναπέ και χαμογελά. Τα μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στο στήθος και την πλάτη της, το πρόσωπό της είναι καθαρό και λαμπερό και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«I was born to make you happy 💫Αν ακούς Britney για να σου φτιάξει το κέφι, είσαι φίλος/η μου. Σήκωσε το χέρι σου για να δω πόσοι είμαστε 🙋🏼‍♀️#staypositive #takeabreath #takeabreak #itsbritneybitch #iwasborntomakeyouhappy» σημειώνει στη λεζάντα του post της. Όπως φαίνεται, η Δούκισσα Νομικού λατρεύει την Britney Spears και κυρίως το επιτυχημένο single της «Born to Make You Happy».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Το ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. Έβαλε το χέρι της εκεί που έπρεπε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

Emily Ratajkowski: Τα sexy, στενά φορέματα που θα είναι παντού τη φετινή άνοιξη