Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Σεπ 18, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Τσάβαλου και άλλες: Όταν οι επώνυμες καταδιώκονται από μανιακούς θαυμαστές
Δουκισσα Νομικού
WOW

Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Τσάβαλου και άλλες: Όταν οι επώνυμες καταδιώκονται από μανιακούς θαυμαστές

Στεφανία Καρρά
Last updated: 19 Οκτωβρίου, 2021 8:48 πμ
Στεφανία Καρρά
Published: 19 Οκτωβρίου, 2021
Share
SHARE

Η ομορφιά και η λάμψη για τις επώνυμες κυρίες συχνά γίνονται από ευχή κατάρα όταν μανιακοί θαυμαστές τις βάζουν στόχο. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι celebrities, τόσο της εγχώριας όσο και της παγκόσμιας, σόουμπιζ, που έχουν εκφράσει τον «τρόμο» τους δημόσια.

Η Κατερίνα Τσάβαλου έζησε μία από τις πιο τρομακτικές ιστορίες με θαυμαστή της.

Η ηθοποιός για μήνες δεχόταν απειλητικά μηνύματα μέσω facebook με αποκορύφωμα την επίθεση του θαυμαστή της ενώ εκείνη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της. «Φτάσαμε μέχρι την Αστυνομία. Ήταν φρικτό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Με παρακολουθούσε, μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, πήγε να με κλείσει ένα βράδυ με το αυτοκίνητο. Μπήκε μπροστά και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του συνοδηγού που καθόμουν. Με τα πολλά καταφέραμε να φύγουμε και ευτυχώς κατά τύχη βρέθηκε μπροστά μας η ομάδα ΔΙΑΣ. Τον έπιασαν, κάναμε μήνυση και έληξε εκεί το θέμα», δήλωσε η Κατερίνα σε συνέντευξή της.

Και η Δούκισσα Νομικού, όμως, είχε την δική της περιπέτεια. Η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι ενώ στην αρχή η συμπεριφορά του θαυμαστή ήταν ιδιαίτερα κολακευτική, κατέληξε σε ιδιαίτερα τρομακτική. «Για καλή μου τύχη, δεν χρειάστηκε να λάβω σοβαρά μέτρα, γιατί μετά απλό λίγο καιρό ηρέμησε η κατάσταση», υποστήριξε η Δούκισσα της μικρής οθόνης.

Σοκαριστική ήταν και η περίπτωση της δημοσιογράφου, Ευρυδίκης Χάντζιου.

Ο τρελός θαυμαστής την έπαιρνε αμέτρητες φορές τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μιας και δεν έβλεπε φως στον ορίζοντα και καμία ανταπόκριση από την ίδια, αποφάσισε να αναλάβει και να στείλει προσκλητήρια του γάμου τους σε 60 περίπου ανθρώπους. Τελικά, η δημοσιογράφος απευθύνθηκε στην αστυνομία και οι αρχές ψάχνουν τον μανιακό θαυμαστή.

Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον πλανήτη. Ένας άνδρας όμως χαίρεται την εξωτική ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της Ιρίνα Σάγιακ… Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλλον αυτό δεν μπορούσε να δεχτεί ένας φανατικός θαυμαστής της Ρωσίδας καλλονής, που η εμμονή του τον οδήγησε να εισβάλλει και μάλιστα δύο φορές στο πολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Ο εν λόγω άνδρας, αφού πολιορκούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια τον άγγελο της Victoria’s Secret, στέλνοντάς του λουλούδια, δώρα και γράμματα, αποφάσισε τώρα να διαρρήξει το σπίτι του και να δει από κοντά τον προσωπικό χώρο του αντικείμενου του πόθου του. Για κακή του τύχη η Σάγιακ ήταν εκεί, αλλά ευτυχώς για εκείνη δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία, βγήκε από την κατοικία της και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, καθώς οι αρχές καθυστέρησαν να φτάσουν στο σημείο.

Ήταν τον Αύγουστο του 2010, όταν η Πάρις Χίλτον βίωσε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της. Εκείνο το βράδυ ένας μανιακός θαυμαστής της, που την παρακολουθούσε, αποπειράθηκε να εισβάλλει στο σπίτι της για να την σκοτώσει! Η χρυσή κληρονόμος, σχεδόν τρία χρόνια μετά, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το δράμα που έζησε και παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή. «Ήταν πέντε τα ξημερώματα όταν άκουσα κάποιον να βαράει το παράθυρο.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι, κατέβηκα κάτω και είδα ένα ψυχοπαθή που κρατούσε δυο κουζινομάχαιρα και απαιτούσε να μπει μέσα στο σπίτι. Έμοιαζε σαν να θέλει να με σκοτώσει. Άρχισα να ουρλιάζω. Ήμουν σίγουρη ότι θα έμπαινε από στιγμή σε στιγμή στο σπίτι και θα με μαχαίρωνε» αποκάλυψε. Ευτυχώς για εκείνη ήταν τότε μαζί της ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Σάι Γουέιτς, ο οποίος και την έσωσε.

Διαφήμιση
TAGGED:Δούκισσα Νομικού
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
23°C
Athens
few clouds
24° _ 22°
70%
4 km/h
Πε
24 °C
Πα
26 °C
Σα
26 °C
Κυ
28 °C
Δε
27 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

viral video
newsviralWOW

Viral Video: Ποιο Astrazeneca; Η τρομερή ασθένεια οπου αντί για τρίχες φυτρώνουν νύχια

2 Min Read
WOW

Δες το ΚΟΛΠΟ για να μάθεις αν παρακολουθούν το κινητό σου!

4 Min Read
viralWOWWTF

Viral Video Θυμάσαι την 70άρα που έμοιαζε 40; Δες τη στα 78 τώρα.

1 Min Read
WOW

25 Σχεδιαστές που είχαν μια καταραμένη δουλειά να κάνουν και δεν μπόρεσαν να την κάνουν σωστά!!(Φωτο)

4 Min Read
newsWOW

Καβαλάς ποδήλατο; Είσαι η καταστροφή της οικονομίας. Αναρτηση στα social media γίνεται Viral

2 Min Read
viral video Φαλαινα
newsvideoviralWOW

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Πήγε να ανοίξει νεκρή φάλαινα και έγινε ΕΚΡΗΞΗ. Ζει απο τυχη

1 Min Read
μασκα αβγο λαδι λεμονι
newsWOWΓυναίκα

Μάσκα με λεμόνι, ελαιόλαδο & αβγό. ΜΥΣΤΙΚΗ συνταγή καλύτερη από BOTOX σε κανει 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ

1 Min Read
WOW

ΜΠΑΝΙΟ: Πες μου τι χαρτί υγείας χρησιμοποιείς να σου πω πως αισθάνεσαι

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?