in

Δολοφόνος Νίκου Σεργιανόπουλου: Σκότωσε ξανά στη φυλακή. Πάλι καλά που δεν πρόλαβε το νόμο Παρασκευοπούλου

Πάλι καλά που δεν πρόλαβε το νόμο Παρασκευοπούλου τον οποίο κατήργησε η Νέα Δημοκρατία γιατί θα ήταν ήδη εκτός φυλακής ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο 43χρονος Γεωργιανός, Νταβίντ Μουρτινέλι είναι ήδη 13 χρόνια στη φυλακή για το φόνο που διέπραξε το 2008 στο σπίτι του ηθοποιού στο Παγκράτι όπου και καταδικάστημε με ισόβια και θα μπορούσε να είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευοπούλου, ενώ σε δύο χρόνια από σήμερα στα 15 χρόνια φυλάκισης θα μπορούσε να κάνει αίτηση για να αποφυλακιστεί.

Αυτό το μπουμπούκι όμως διέπραξε νέο φόνο μέσα στις φυλακές στην Κρήτη όπου με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κατσαβίδι σκότωσε ομοεθνή του με χτύπημα στην καρδιά.

Διαφήμιση

Δεν τίθεται θέμα, κάθε ζωή είναι μοναδική και κάθε δολοφονία αποτρόπαια είτε γίνει στην έξω ζωή είτε μέσα στη φυλακή. Όμως το γεγονός ότι έγινε μέσα στη φυλακή και λίγο πριν ταποφυλακιστεί καταδεικνύει από μόνο του για το τι Μπουμπούκι πραγματικά πρόκειται.

Σκεφτείτε να είχε βγει εκτός φυλακής όπου θα μπορούσε να συνέχιζε την παραβατική τους συμπεριφορά ή να σκότωνε κόσμο και να προσπαθούσε η αστυνομία να καταλήξει πρώτα στον δολοφόνο και στη συνέχεια να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει

ΔΙαβάστε περισσότερα στο protothema

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο δείχνει τον Κιάνου Ριβς στο μετρό. Αυτό που έκανε όμως έγινε παγκόσμιο viral

Εφιάλτης: Το στέλεχος Δέλτα του κορωνοϊού χτυπάει με μανία και τους πλήρως εμβολιασμένους