in

Ποιο Survivor; Ότι πιο σκληρό έχεις δει! Εσύ πόσο θα πλήρωνες για να σε βασανίσουν; Πληρώνουν αλλά κανεις δεν αντέχει μέχρι τέλος

Φαντάσου ένα μέρος όπου πραγματοποιούνται οι χειρότεροι φόβοι σου. Ένα μέρος όπου σε βασανίζουν, σε εξευτελίζουν, όπου δοκιμάζεις τις αντοχές σου σε συνθήκες που μόνο στους χειρότερους εφιάλτες σου είχες φανταστεί. Θα πλήρωνες για να ζήσεις μια τέτοια, φριχτή εμπειρία

Εάν η απάντηση που δίνεις σε αυτή την ερώτηση είναι «ναι», τότε καλό είναι να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο και να μιλήσεις μαζί του. Κάποιες χιλιάδες άλλοι συνανθρώποι μας όμως, αντί να επισκεφτούν έναν ειδικό γιατρό, αποφάσισαν να πληρώσουν για να ζήσουν ένα οκτάωρο βγαλμένο μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Επισκέφτηκαν το σπίτι του Ρας Μακάμεϊ στο Σαν Ντιέγκο πλήρωσαν από 40 δολάρια ο καθένας σε σκυλοτροφή και άφησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τους βασανιστές του να τους κάνουν το τουρ του φόβου.

Διαφήμιση

Η διαδικασία είναι απλή. Επικοινωνείς με τον Μακάμεϊ και μπαίνεις σε λίστα αναμονής. Η λίστα έχει αυτή τη στιγμή 27.000 ανθρώπους, οπότε θα πρέπει να περιμένεις αρκετά μέχρι να έρθει το δικό σου Σαββατοκύριακο του τρόμου.

Οταν φτάσει η σειρά σου θα πας στο μέρος που θα σου πουν και θα κάνεις τον… αδιάφορο, μέχρι τη στιγμή που θα σε απαγάγουν. Μην περιμένεις να σωθείς, αφού η αστυνομία της περιοχής είναι ανήμερη και δεν ασχολείται με τις συγκεκριμένες απαγωγές. Αφού σε αρπάξουν από το μέρος όπου περιμένεις λοιπόν, φτάνεις στο σπίτι του τρόμου και ξεκινάς τη δοκιμασία.

Θα σε χτυπήσουν αλύπητα, θα κρατήσουν το κεφάλι σου κάτω από το νερό, θα σε κουρέψουν, θα σου βγάλουν τα δόντια, θα αφήσουν σκορπιούς να περπατήσουν πάνω στο πρόσωπο σου, θα σε κλείσουν μέσα σε ένα φέρετρο κι όσο αντέχεις, τα βασανιστήρια θα συνεχίζονται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ποτέ και κανείς δεν άντεξε ολόκληρο οκτάωρο. Συνήθως οι πελάτες εγκαταλείπουν σε πανικό την δοκιμασία σε τρεις με τέσσερις ώρες αν και υπάρχουν κάποιοι που έχουν αποχωρήσει και στα πέντε πρώτα λεπτά.

Όχι όμως γιατί το αποφάσισαν οι ίδιοι, αλλά οι οικοδεσπότες τους. Δεν υπάρχει καμία «ασφαλής λέξη» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε ο βασανισμός να σταματήσει. Το πότε κάποιος έχει φτάσει στα όρια του το αποφασίζουν μόνο αυτοί που τον υποβάλουν στις δοκιμασίες.

Ο Μακάμεϊ και οι συνεργάτες του βλέπουν την «δουλειά» τους σαν έναν τρόπο εκτόνωσης. Ένας από τους βασανιστές, ο Άντριου Σουίνι εξηγεί «Έχω τρία παιδιά, γυναίκα κι έξι σκυλιά. Πολλά συμβαίνουν στην ζωή μου κι αυτός είναι ένας τρόπος για να αποβάλω το στρες».

Το ζήτημα είναι πως κανείς από αυτούς που, κακά τα ψέματα κρατούν τη ζωή των ανθρώπων αυτών στα χέρια τους για όσα διάστημα βρίσκονται εκεί, δεν έχει ιδέα τι να κάνει εαν γίνει η… στραβή. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι απόστρατος του ναυτικού, ενώ οι συνεργάτες του αποτυχημένοι ηθοποιοί.

Ο Μακάμεϊ πάντως δηλώνει πως εκτός από ορισμένες μώλωπες που μπορεί ο πελάτης να αποκτήσει, δεν κινδυνεύει πραγματικά η υγεία του. «Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να παράγουμε φόβο. 100% φόβο. Κίνδυνος για την υγεία δεν υπάρχει. Εάν υπήρχε θα μας είχαν κλείσει» λέει χαρακτηριστικά.
Θα παίρνατε όμως ποτέ τέτοιο ρίσκο;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν κι αποφασίστε. Εμείς απλά, αναρωτηθήκαμε για το κίνητρο και την ψυχική υγεία όσων αποφασίζουν να συμμετέχουν σε αυτή τη τρέλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Με ανοιχτά πόδια χωρίς σοuτιέν: H πιο σέξι φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ μόλις ανέβηκε στο Instagram

Viral βίντεο: Γραμμές Νάσκα – Το μεγαλύτερο αίνιγμα στον κόσμο στο Περού ψάχνει λύση – Ποιος κάνει αυτά τα σχέδια τελικά;