in

Δολοφονία pitbull στο ΓΑΛΑΤΣΙ: Δε τον δάγκωσε υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Ο κηδεμόνας του ζώου αναφέρει πως ο αστυνομικός πυροβόλησε τον σκύλο την ώρα που ανέβαινε στην ταράτσα και τονίζει ότι δεν υπάρχει αίμα του στο σημείο

Διαφορετική διάσταση για τον τρόπο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό με τον αστυνομικό που σκότωσε ένα πίτμπουλ στο Γαλάτσι δίνει ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Σύμφωνα με όσα είπε το σκυλί δεν δάγκωσε τον αστυνομικό και στην πολυκατοικία δεν πήγαν για να ελέγξουν την ευζωία των ζώων αλλά για άσχετο θέμα. Πρόσθεσε πως ήταν ένα ιδιαίτερα φιλικό σκυλί, υγιέστατο και ηλικίας 6,5 ετών, τον έλεγαν Ody (Odysseas) και ζούσε μαζί με ένα άλλο σκυλί με στέγαστρο και σπιτάκια στην ταράτσα της πολυκατοικίας με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ενοίκων.

Διαφήμιση

Όπως δήλωσε ο κηδεμόνας του ζώου άφησε το σκυλί από τα χέρια του γιατί δεν ήθελε να τον φωτογραφίσει η καταγγέλουσα -για άσχετο λόγο με την υπόθεση- και τότε του έφυγε το σκυλί από τα χέρια. «Το σκυλί ήταν χαρούμενο και κουνούσε την ουρά του».

Υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός που το πυροβόλησε δεν ήταν καν στην ταράτσα εκείνη τη στιγμή, είδε το σκύλο ανεβαίνοντας στην ταράτσα αμέσως μετά και έβγαλε το όπλο πυροβολώντας το στην καρδιά από το τελευταίο σκαλί για να φτάσει την ταράτσα. Ο κηδεμόνας του ζώου κατήγγειλε ακόμη ότι ο αστυνομικός έσκισε το μπατζάκι του μόνος του και τονίζει ότι δεν υπάρχουν αίματα του αστυνομικού και ουδέποτε τον πλησίασε επιθετικά το σκυλί του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την εκδοχη της αστυνομίας ΕΔΩ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Είχαν 2 Pitbull στην ταράτσα. Έγινε καταγγελία. Δάγκωσε τον αστυνομικό και αυτός το σκότωσε

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ. Κλήρωση ΠΡΟΤΟ. Τυχεροι αριθμοι 12/8 και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.