in

Δολοφονία Καρολάιν: Το λάθος του Μπάμπη. Κόπιαρε τη ληστεία στο Αλεποχώρι

Σοκαρισμενη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ο οποίος αφού σκότωσε τη γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια στην συνέχεια κοόπιαρε τη ληστεία που είχε γίνει στον εκπαιδευτή του πιλότο πριν από χρόνια στο Αλεποχώρι.

Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικά λάθη που έκανε ο πιλότος και έδωσαν στην αστυνομία σινιάλο ότι έστησε το σενάριο της ληστείας μετά φόνου.

Διαφήμιση

Οι έμπειροι αστυνομικοί λίγες ημέρες μετά το φόνο όπου η απουσία στοιχείων ήταν γεγονός πήγαιναν με τα νερά του πιλότου προσπαθώντας όμως να πάρουν απαντήσεις από το ρολόι και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα.

Άφηναν να εννοηθεί ότι είναι κοντά στους κακοποιούς τους οποίους και προσεγγίζουν και είναι και ακόμα πιο κοντά σε σύλληψη δίνοντας στον Μπάμπη χρόνο ακόμα και να κάνει κάποια λάθος κίνηση

Λάθος δεν έγινε όμως μίλησαν τα βιομετρικά ρολόγια και το κινητό του τηλέφωνο.

Το βιομετρικό ρολόι έδειχνε συνέχεια τους παλμούς της καρδιάς της caroline. Η ώρα που σταμάτησε η καρδιά της να χτυπάει ήταν δεδομένη, είχε καταγραφεί από το ρολόι της ακριβώς και πέρα από κάθε αμφισβήτηση και ήταν πολύ νωρίτερα από την ώρα που μπήκαν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Το ίδιο και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη. Έδειξε μετακινήσεις εντός του σπιτιού ενώ έγινε και φόρτιση όσο αυτός φαίνεται να ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Ένα ακόμα γεγονός που έδειξε τον Μπάμπη ήταν η σύνδεση στο Internet, όπου έδειξε ότι υπήρχε μεταφορά δεδομένων τις ώρες που ο Μπάμπης ήταν δεμένος. Κάποιος δηλαδή ήταν αυτές τις ώρες στο Internet συνδεδεμένος από το wifi του σπιτιού και κάτι έψαχνε η κοιτούσε.

Μπροστά σε αυτά τα νέα δεδομένα Ο 32χρονος πιλότος έσπασε και ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του με πιθανότερη ποινή τα ισόβια αλλά και του σκύλου με ποινή σύμφωνα με το νέο Ποινικό κώδικα τα 10 χρόνια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Επίδειξη DIOR Video Δειτε το μοναδικό show Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσο καιρό θα μείνει στη φυλακή ο 32χρονος πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν