koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Μάι 31, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: Αιχμές για την παλιά τους συνεργασία προκαλούν συζητήσεις
Showbiz

Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: Αιχμές για την παλιά τους συνεργασία προκαλούν συζητήσεις

Kool Team
Last updated: 16 Φεβρουαρίου, 2025 1:34 μμ
Kool Team
Published: 16 Φεβρουαρίου, 2025
Share
SHARE

Μετά την αιχμηρή δήλωση του Δημήτρη Πανόπουλου για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία προκάλεσε έντονη συζήτηση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασαν το ζήτημα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση του δημοσιογράφου.

Οι δηλώσεις που άναψαν φωτιές

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι «στις κακές της μέρες δεν άντεχες να δουλεύεις μαζί της ούτε λεπτό», αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού. Η δήλωση αυτή αναπαράχθηκε έντονα και έγινε αντικείμενο συζήτησης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φράση, η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι ο Πανόπουλος δεν ήταν συγκεκριμένος σχετικά με το τι ακριβώς εννοούσε. «Θες να πεις το παράπονό σου που σε “τρώει”; Ή πες το ξεκάθαρα ή ασ’ το. Είναι πολύ άκομψο να αφήνεις να αιωρείται κάτι χωρίς εξηγήσεις», τόνισε.

«Τα εν οίκω μη εν δήμω»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε επίσης ότι τέτοιες δηλώσεις είναι καλύτερο να μένουν ιδιωτικές, αν δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένα στοιχεία. «Συμφωνώ με το “τα εν οίκω μη εν δήμω”. Αν έχεις κάτι να πεις, βγες και πες το ξεκάθαρα, αλλιώς άφησέ το», υποστήριξε, επισημαίνοντας ότι οι ασάφειες δημιουργούν περιττά σχόλια και παρεξηγήσεις.

Το τηλεοπτικό κλίμα της δεκαετίας του 2000

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Χρηστίδου αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 2000. Όπως ανέφερε, ήταν τότε συνηθισμένο οι συνεργάτες να αναμένουν «τα κέφια του παρουσιαστή», καθώς αυτό επηρέαζε την καθημερινότητα και τη δυναμική στο πλατό.

«Ήταν μια εποχή όπου οι περισσότεροι παρουσιαστές είχαν έντονες στιγμές, και εμείς προσαρμοζόμασταν. Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά αυτό ήταν το φυσιολογικό τότε», σχολίασε, προσπαθώντας να δώσει ένα γενικότερο πλαίσιο για την κατάσταση εκείνης της εποχής.

Πώς αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού

Αν και η ίδια η Ναταλία Γερμανού δεν σχολίασε άμεσα τη δήλωση του Δημήτρη Πανόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβαλε απόσπασμα από συνέντευξή της στην εκπομπή της, δίνοντας έτσι τη δική της «διακριτική» απάντηση. Η κίνηση αυτή ερμηνεύτηκε από την ομάδα της Χρηστίδου ως μια ευκαιρία να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο πρώην συνεργάτης της.

Συμπέρασμα

Η δήλωση του Δημήτρη Πανόπουλου για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για τα παρασκήνια της τηλεόρασης και το επαγγελματικό κλίμα των προηγούμενων δεκαετιών. Αν και οι αναφορές του δημοσιογράφου προκάλεσαν αντιδράσεις, οι συζητήσεις που ακολούθησαν φώτισαν το πώς ήταν να δουλεύεις στη μικρή οθόνη την εποχή εκείνη.

Author

Kool Team

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Ναταλία Γερμανού
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
28°C
Athens
few clouds
30° _ 27°
47%
5 km/h
Κυ
28 °C
Δε
29 °C
Τρ
28 °C
Τε
28 °C
Πε
28 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Showbiz

Χέιλι Μπίμπερ: Έπιασε κότσο το μαλλί και όλες τρέχουν στα κομμωτήρια να αντιγράψουν

1 Min Read
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την 34 χρόνια πριν αγκαλιά με τον αδερφό της

1 Min Read
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει και βομβαρδίζει τα social σαν να μην υπάρχει αύριο. Στην πισίνα, στον τοίχο και με θέα θάλασσα

1 Min Read
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την με μαγιό χωρις μακιγιάζ σε αδημοσίευτη φωτογραφία του 1995

1 Min Read
Showbiz

Ειρήνη Στεριανού: Από το GNTM στη Μύκονο – Η νέα καριέρα ως ηθοποιός και το Video με το μαγιό που έγινε Viral

2 Min Read
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: 1η Μαρτίου και η αγαπημένη ηθοποιός πάει σε νησάκι;

2 Min Read
Showbiz

Sunny side up! Η Βίκυ Καγιά λέει αντίο στο GNTM και υποδέχεται το καλοκαίρι με στυλ που μαγνητίζει

3 Min Read
Showbiz

Νικόλ Σέρζινγκερ: Φουσκώνει… από περηφάνια και βγάζει μάτι – φωτογραφία

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?