in

Η Γουάντα Νάρα και το μικρόφωνο: Το απαγορευμένο Video. Αυτά έβλεπε ο Μάουρο Ικάρντι. Έχεις τη Wanda Nara για σεμνή εσύ ακόμα;


Η Wanda Nara δεν έχει τυχαία τόσα εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram. Επίσης μετά από τρία παιδιά που είχε με τον Μaxi Lopez δεν είναι τυχαίο που ο Μάουρο Ικάρντι ξετρελάθηκε μαζί της.

Ακολούθησε γάμος και άλλα δύο παιδιά.

Αν και σήμερα η Γουάντα Νάρα στα 35 της και με 5 παιδιά εμφανίζεται τις περισσότερες φορές πιο σεμνή σε σχέση με παλαιότερα δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τη σέξι της πλευρά. Και να θέλει, αυτό δεν κρύβεται.

Διαφήμιση

Η λατίνα σύζυγος και ατζέντης του Μάουρο Ικάρντι έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol τόσο της Αργεντινής όσο και της Ιταλίας όπου έμεινε για αρκετά χρόνια!

Η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν στην Ιταλία έπαιρνε μέρος σε τηλεοπτικά σόου και πάντα αναδεικνύει τις χυμώδεις καμπύλες της σέξι πλευρά της.

Το Video της Wanda Nara

Πάμε μερικά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα έξι, όταν για λογαριασμό της Ιταλικής τηλεόρασης το 2016 υπάρχει ένα βίντεο από μία backstage εμφάνιση που έκανε στην τηλεόραση.

Η Γουάντα Νάρα έχει αυτοκόλλητα στα επίμαχα σημεία και με ένα μικρόφωνο γίνεται τόσο σέξι, όσο δεν μπορείς να αντέξεις!

Το βίντεο αυτό έχει εκατομμύρια views στα social media και βλέποντάς το, μαζί με την πιο πάνω φωτογραφία, μπορείς να αντιληφθείς ότι η Wanda Nara δεν ξελόγιασε άδικα τον Μάουρο Ικάρντι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κέισι Μίζιου

GNTM Κέισι Μίζιου: Ζαλίζει κόσμο από το μπαλκόνι. Η μία φωτογραφία μετά την άλλη

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ζαλίστηκαν και τα καβούρια στην Καραϊβική. Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα