in

Δήμητρα Κωστάκη: Με το που της έγινε η πρόταση γάμου σε λίγες ώρες έμεινε έγκυος

Η Δήμητρα Κωστάκη υπήρξε ένα από τα σούπερ μόντελ των 90s με πολλές φωτογραφίσεις εξώφυλλα σε περιοδικά και αμέτρητα χιλιόμετρα στην πασαρέλα!

Η καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο όταν κέρδισε τον τίτλο Miss Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Από εκείνη την ημέρα την είχε “σταμπάρει” κατά κάποιο τρόπο ο πρώτος σύζυγος της και την έκλεινε συνέχεια για δουλειές για να είναι κοντά. Τελικά παντρεύτηκαν αργότερα και έμεινε μαζί 11 χρόνια.

Οι πρώτες τις δουλειές ήταν για λογαριασμό ξένων οίκων και συγκεκριμένα συνεργάστηκε με Valentino, Moschino, Roberto Cavalli. Στην Ελλάδα η Δήμητρα Κωστάκη έχανε δουλειές αφού αρκετά γραφεία προωθούσαν άλλες κοπέλες ή έπρεπε να η σχέση με τον μάνατζερ της. Έτσι κάποια στιγμή στα 26 της τα παράτησε, άλλαξε κινητό για να μην τη βρίσκουν και έκανε οικογένεια.

Διαφήμιση

Παντρεύτηκε με τον κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη απέκτησαν δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη.


Για το πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον δεύτερο σύζυγό της έχει μιλήσει Δήμητρα Κωστάκη

Ήταν ήδη τρεις μήνες χωρισμένη όταν στη ζωή της μπήκε ένας δεύτερος Ηλίας, ο δεύτερος σύζυγός της, Ηλίας Τσιώλης

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία σε ένα club και το πρώτο πράγμα που του είπε η Δήμητρα Κωστάκη είναι ότι έχει δύο γιους. Ο Ηλίας Τσιώλης απλά χαμογέλασε!

Σε κάποιες διακοπές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη ο Ηλίας Τσιώλης είχε ζητήσει από την Δήμητρα Κωστάκη να διαλέξει ένα δαχτυλίδι. Αυτή το διάλεξε αυτός το πήρε αλλά δεν της το έδωσε ποτέ.

Πάντα η Δήμητρα Κωστάκη αναρωτιόταν πότε θα λάβει το δαχτυλίδι της.

Αρκετούς μήνες αργότερα βρέθηκαν στην Αμοργό για διακοπές σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στην Αιγιάλη. Ο Ηλίας Τσιώλης είχε μιλήσει με το ξενοδοχείο δηλώνοντας ότι θέλει να κάνει πρόταση γάμου για να του βρούνε ένα απομονωμένο και ρομαντικό μέρος.

Το ξενοδοχείο φρόντισε για κανόνισε το σκηνικό της πρότασης γάμου, ένας βαρκάρης τους πήγε σε ένα νησάκι απέναντι από την παραλία του Αγίου Παύλου.

Εκεί τους περίμενε ένα τραπέζι στρωμένο με φαγητά και σαμπάνια και αναμμένους πυρσούς.

Κάποια στιγμή ενώ το ζευγάρι έτρωγε ρομαντικά ο Ηλίας έσκυψε και βρήκε ένα πολύ μεγάλο κοχύλι. Α κοίτα τι βρήκα της λέει, να το δώσουμε στα παιδιά και της το δίνει.

Μέσα υπήρχε το δαχτυλίδι και ακολούθησε η πρόταση γάμου. Όπως έχει δηλώσει η Δήμητρα Κωστάκη σε συνέντευξη της πριν γυρίσουμε στην Αθήνα ήμουν έγκυος.

Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Πέτρο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Ζέβρα σώζεται από κροκόδειλο αλλά μόλις βγει την περιμένουν 2 λιοντάρια. Δες τη συνέχεια

Τζουλια Αλεξανδράτου με μένιο φουρθιώτη

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έξαλλη για την αθώωση Μένιου Φουρθιώτη κάνει… ΝΙΑΟΥ με τα οπίσθια έξω