in

Κατερίνα Στικούδη: Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο και η απάντησή της για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης

«Δεν το πιστεύεις ότι ένα παιδάκι μπορεί να δώσει τόση ευτυχία, αν δεν το ζήσεις» λέει η όμορφη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στον γιο της

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε μία μίνι αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη.

Για το 6 μηνών γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ και παραγωγό Βαγγέλη Σερίφη, δήλωσε με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της: «Μεγαλώνει πολύ γρήγορα, είναι καλός και χαμογελαστός πολύ. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι ένα παιδάκι μπορεί να δώσει τόση χαρά, τόση ευτυχία, αν δεν το ζήσεις».

Αναφορικά με τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά, η πολυτάλαντη και αγαπημένη performer σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα για τα τηλεοπτικά μου, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα».

Διαφήμιση

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι μπορεί να επιστρέψει και το J2US και το Μy Style Rocks, στα οποία την έχουμε δει στο παρελθόν και δεν είναι απίθανο να την ξαναδούμε σε αυτά, απάντησε: «Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου! Το φαντάζεσαι; Όχι. Θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο, όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μία μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο. Έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω. Αυτό έγινε την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Αν Ήμουν Πλούσιος” και ήμουν και σε ένα σχήμα, στην Ιερά Οδό, με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».

Τέλος, σχετικά με το αν εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, μετά τον ερχομό του γιου τους, η Κατερίνα Στικούδη υπογράμμισε: «Βιάζεστε όλοι πια! Ένα-ένα, με ηρεμία! Είναι νωρίς ακόμα για άλλο παιδί. Θα δούμε».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταμάτης Γονίδης: Υποστηρίζει ξανά ότι μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του και μόνο – Πώς το εξηγεί;

Ελένη Τσολάκη, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Πάνια: Ποια πρόσωπα φεύγουν από το OPEN και ποιες εκπομπές αλλάζουν περιεχόμενο;